This topic contains 1 reply, has 2 voices.

Last updated by Andrés 2 months, 1 week ago.

Assigned support staff: Andrés.

Author Posts
December 16, 2019 at 12:53 pm #5138309

Anonymous

I had multiple articles that i translated from Netherlands to English. I did the translation in de advance translation editor. I completed all sentences and I clicked complete translation. I receive a notification "Translation succeed". Nevertheless, the translation job is still in my overview tellng me it is waiting for a translator.

What are you seeing? (please include a screenshot)
All the translations shown in the printscreen are already translated. But they won't complete. In addition, if i click "vertalen" again, i see the whole translation is done.

December 17, 2019 at 8:32 am #5144277

Andrés
Supporter

Languages: English (English ) Spanish (Español ) French (Français )

Timezone: Europe/Paris (GMT+01:00)

Hello Sven,

Welcome to WPML support forum.

This forum is intended for how to questions. It seems that the issue that you are experiencing is beyond that and it is more a technical problem, maybe a compatibility issue.
https://wpml.org/documentation/support/accounts-for-wpml-end-users/

We committed with the site developer that this forum is only for that and we won't mess his development. So, for this kind of questions, you should ask your developer (license owner) to open a ticket in the technical forum.

Best regards,
Andrés

The forum ‘Translation support’ is closed to new topics and replies.