This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

Tagged: 

This topic contains 1 reply, has 2 voices.

Last updated by Itamar 5 months ago.

Assigned support staff: Itamar.

Author Posts
May 14, 2019 at 5:56 pm #3809779

danielH-46

HI Itamar,

can you take a look at this issue which is related to the same site.

https://wpml.org/forums/topic/sitemaps-showing-untranslated-post-not-page-content/

Thanks
Dan.

p.s just can't get yoast wpml to produce sitemaps for tlds correctly.

May 14, 2019 at 5:59 pm #3809787

Itamar
Supporter

Languages: English (English ) Hebrew (עברית )

Timezone: Asia/Jerusalem (GMT+03:00)

Hi.

In our forum, we try to keep one issue per ticket.
Continuing with one ticket per issue helps not only supporters to focus on one issue at once, but also enables other users to find solutions to their questions faster. Therefore, I've split the other ticket and created a new ticket with this issue.

Could you please elaborate on the issue that you have with sitemaps and the Yoast plugin?
Sometimes screen-shots illustrating what you mean may go a long way to clarify what words fail to transmit, so if you like, make use of “upload an image” below the comment area.

Could you please share your Debug information with me?
You can read the detailed explanation about it here.
http://wpml.org/faq/provide-debug-information-faster-support
The debug info will give me a lot of information about how your site is configured and will help me understand the source of the problem.

Thanks,
Itamar.

The topic ‘[Closed] Split: can't get yoast wpml to produce sitemaps for tlds correctly’ is closed to new replies.