Skip Navigation

This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 4 replies, has 3 voices.

Last updated by peterJ-16 3 months, 1 week ago.

Assigned support staff: Bruno Kos.

Author Posts
March 3, 2021 at 2:06 pm #8218445

osamuW

Please see my video capture on Loom.
hidden link

March 3, 2021 at 2:41 pm #8218925

Bruno Kos
Supporter

Languages: English (English ) German (Deutsch )

Timezone: Europe/Zagreb (GMT+02:00)

Hi,

Thank you for contacting WPML support!

In fact your WPML installation is quite outdated (WPML Multilingual CMS 4.2.1), most likely due to bug we had before it doesn't show that you require updates.

You can get the latest versions here:
https://wpml.org/account/downloads/

So just remove current plugins and install these anew, your translations and settings will not get affected.

And maybe as a precaution re-register your key (so remove and register anew) like this:
https://wpml.org/faq/install-wpml/#register

Regards,
Bruno Kos

March 10, 2021 at 1:21 am #8268397

osamuW

Hi Bruno,

I updated the WPML plugin to the latest, but the issue is still there.

Osamu

Screen Shot 2021-03-03 at 10.35.14 AM.jpg
Screen Shot 2021-03-03 at 10.34.35 AM.jpeg
March 10, 2021 at 10:01 am #8271829

Bruno Kos
Supporter

Languages: English (English ) German (Deutsch )

Timezone: Europe/Zagreb (GMT+02:00)

Hi,

Is there anything in the Google Chrome console logs when you open this translation?
hidden link

Things such as JS errors, some content not loaded, mixed content problems and others?

On top of that, can you please check if this issue appears when:

- only WPML plugins are activated, as it will tell us if there is an interaction issue with other plugin
- theme is set to a WordPress default like Twenty Nineteen as it will tell us if there is an interaction issue with your theme

If you find that the issue is no longer there, then I suggest you activate the theme first and check if the issue is still happening. If still all working well, then there is possibly some compatibility problem with any of your plugins, so you can for example activate 3 plugins at a time and observe the problem then.

Let us know if you have any questions!

Regards,
Bruno Kos

April 19, 2021 at 12:37 pm #8572375

peterJ-16

Has this been solved because I also have this ridiculous situation in both Chrome, Safari and brave browsers