We have just released WPML 4.3.3. Before reporting issues please make sure to update - this version resolves all known issues with the major WPML 4.3 release

Hi, Amit here, I am the WPML Support Manager, our current ticket queue is high, update your WPML plugins and make sure you meet the minimal requirements for running WPML before reporting an issue please - many tickets are resolved doing that

Please look at our updated list of Known Issues and you can also use our support search to find helpful information and of course review our documentation before opening a ticket.

If you do need to open a ticket please make sure to provide us with all the needed information as described in this page

This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 1 reply, has 2 voices.

Last updated by Shekhar Bhandari 1 year, 6 months ago.

Assigned support staff: Shekhar Bhandari.

Author Posts
May 11, 2018 at 3:47 pm #2090944

jasonY

I am trying to: upgrade WordPress and WPML

Link to a page where the issue can be seen: hidden link

I expected to see: The language switcher does not work after upgrade. The language switcher is showing on the menu (right), however, they are not clickable, which was working before. (Actually we have another language switcher down to footer area, and it is still working well)

Instead, I got: The language switcher is showing on the menu (right), however, they are not clickable. does not work.

(There is another language switcher at footer area and working okay.)

May 14, 2018 at 10:52 am #2116681

Shekhar Bhandari
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Kathmandu (GMT+05:45)

Hello there,

Thank you for contacting WPML support. I'd be happy to assist you further on this issue.

I can see that the language switcher is working perfectly, so could you please check the issue once again and let me know if the issue is solved?

Look forward to your reply.

Thanks