This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

Tagged: 

This topic contains 1 reply, has 2 voices.

Last updated by Andreas W. 5 months, 2 weeks ago.

Assigned support staff: Andreas W..

Author Posts
May 3, 2019 at 3:25 pm #3736067

peter-michaelK

I am trying to: Use the Translation editor to translate a page

Link to a page where the issue can be seen:natashakelly.com

I expected to see:The editor to translate german content to english

Instead, I got: Empty content

May 3, 2019 at 8:44 pm #3737929

Andreas W.
Supporter

Languages: English (English ) Spanish (Español ) German (Deutsch )

Timezone: America/Lima (GMT-05:00)

Hello,

Thank you for contacting WPML Support.

Did I understand right, that the page has been created with Elementor Pro? Could you please go to WPML -> Settings and verify if the custom post tpe and taxonomz translation for Elementor is activated.

If so, try to run the site in minimal setup to see if the issue persists?

Please disable any additional plugin that is not related to WPML and its add-ons. If the issue disappears please start reactivating any plugins, or activate them in small groups. This way please verify at which points the issue appears again to indicate the plugin that is causing the issue.

Also please change to a default theme like TwentySeventeen to see if the issue might be theme related.

Also enable the wp-debug feature to see if there are any current PHP errors given.
More information about how to activate this feature you can find here:
https://wpml.org/documentation/support/debugging-wpml/

Let me know about the outcome of this investigation in order to be able to assist you further.

Kind regards
Andreas

The topic ‘[Closed] The WPML Translation plugins are not working!’ is closed to new replies.