This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

Please make sure to update to WPML to the latest and check our list of Known Issues before reporting

Tagged: 

This topic contains 17 replies, has 2 voices.

Last updated by Shekhar Bhandari 11 months, 1 week ago.

Assigned support staff: Shekhar Bhandari.

Author Posts
February 21, 2019 at 9:56 am #3226173

Shekhar Bhandari
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Kathmandu (GMT+05:45)

Hello there,

In order to be better help on this issue, I have escalated this issue to our 2nd tier supporter.

Our 2nd tier supporter will take a look at this issue. Once they provide any feedback, I will get back to you with those feedback here.

Thanks

February 22, 2019 at 8:47 am #3231404

martinH-80

Dear Shekhar and Team

I could reproduce and recognize your insight under the cloudwaysapps link.
Under another testsystem link without wp-rocket does the failure still remain.

The difference between these two are the page content page itself and may the menu.
Maybe you made another step or have menu entries which always differ in the DE.
Any input about what the source really could be is highly welcome.

P.S. could you may turn or the private section or set the credentials once again?

As before, thank so much for helping solving this puzzle to the very ground.

February 25, 2019 at 5:27 am #3238015

Shekhar Bhandari
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Kathmandu (GMT+05:45)

Hello there,

The login details are always on private reply.

I will update you as soon as I will receive any feedback from the 2nd tier supporter.

Thank you for your patience.

April 24, 2019 at 3:20 am #3669055

Shekhar Bhandari
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Kathmandu (GMT+05:45)

Hello there,

Our compatibility team has provided feedback on the issue, so as a workaround could you please follow the below steps and let me know if this helps?

- Go to wp-content/themes/kitring/dahz-modules/megamenu/megamenu.php:254
- Comment out the link

//$params_topbar['menu'] = $overrided_menu;

Look forward to your reply.

Thanks

The topic ‘[Closed] Theme Kitring -> Mobile -> Menu -> Wrong Language’ is closed to new replies.