Please make sure to update to WPML 4.3.5 and check our list of Known Issues before reporting

Hi, Amit here, I am the WPML Support Manager, our current ticket queue is high, update your WPML plugins and make sure you meet the minimal requirements for running WPML before reporting an issue please - many tickets are resolved doing that

Please look at our updated list of Known Issues and you can also use our support search to find helpful information and of course review our documentation before opening a ticket.

If you do need to open a ticket please make sure to provide us with all the needed information as described in this page

This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

Our next available supporter will start replying to tickets in about 0.38 hours from now. Thank you for your understanding.

This topic contains 3 replies, has 2 voices.

Last updated by Lauren 3 months, 2 weeks ago.

Assigned support staff: Lauren.

Author Posts
August 22, 2019 at 4:09 pm #4441449

viktorB-10

Hi Lauren, after 1 day, again! 🙂

Another issue came up just right after our Flatsome vs. WPML brainstorming session.

I expect to get the full content into the ATE (or classic editor , it's indifferent) but instead i see a very little part of the content only, like most of the string / text elements disappeared. It works in some similar pages, but not in some others.

for example this page: hidden link
looks like different in the ATE (screenshot)

I yet have to find the cause behind this.
Thanks,
W

August 22, 2019 at 5:47 pm #4442017

Lauren
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: America/New_York (GMT-05:00)

I have created a staging site here so we can further test without interuppting your live site.

Login: hidden link
Username: demo
Password: 4e6a8Ib2tNUT

Please install the latest Flatsome theme and required plugins, and then let's create some content to see how the translations are handled. Thanks!

August 22, 2019 at 10:31 pm #4443089

viktorB-10

Hi Lauren! I just let you know, that i tested and fixed the wpml editor problem. It was the string translation. When i first time deleted a string translation (some of the gallery-shortcode strings) it seemed it's still not fixed in the ATE, but when i tried again later all was going fine after i deleted the string. So it's my fault. At this point i didn't set the demo wp site. But maybe i will need that. I try to read the tickets you suggested and see what to do. Would be nice to work out a winner tweak for efficient UX shortcode wrapped image translation.. I also write to the Flatsome guys asap..

August 23, 2019 at 1:01 am #4443255

Lauren
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: America/New_York (GMT-05:00)

Great to hear! I will keep the test site open for another week, in case you need it. And feel free to let me know if you hear back from the developers at Flatsome. Thanks so much for the update.