Skip Navigation

This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 1 reply, has 2 voices.

Last updated by Shekhar Bhandari 1 year, 2 months ago.

Assigned support staff: Shekhar Bhandari.

Author Posts
June 8, 2019 at 3:34 pm #3981081

jochenV-2

I am trying to: update translation

Link to a page where the issue can be seen: previous translation is lost for some reason

I expected to see: just the new fields to update

Instead, I got: empty advanced translator, translation disappeared

June 10, 2019 at 8:53 am #3985981

Shekhar Bhandari
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Kathmandu (GMT+05:45)

Hello there,

Thank you for contacting WPML support. I'd be happy to assist you further on this issue.

Did the translation lost with any actions on the site, if you remember any updates/changes before the error appear, could you please let me know?

Further, could you please provide feedback on the following questions as much as possible?

#1
Can you please elaborate a little more so I can better understand?

Sometimes screenshots illustrating what you mean may go a long way to clarify what words fail to transmit so if you like making use of "upload an image" below the comment area.

#2
Can you confirm that you are still experiencing issues with minimal set up (all plugins except WPML disabled and the theme on a WordPress default such as Twenty Nineteen)

#3
1. Please follow the debugging information provided here: http://wpml.org/documentation/support/debugging-wpml/
2. Repeat the action of creating the problem.
3. Copy and paste the contents of debug.log (log file inside the /wp-content/ directory) here for me to see.

Thank you for helping us to pinpoint the issue. Feel free to add any further information you may have.

Look forward to your reply.

Thanks

The topic ‘[Closed] Translation lost’ is closed to new replies.