Skip Navigation

This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 7 replies, has 3 voices.

Last updated by Lauren 2 months ago.

Assigned support staff: Lauren.

Author Posts
March 16, 2020 at 4:09 am #5690737

alexS-4

I am trying to:
I use multisite installation.
My translators see a message that "word limit" is small. I signed up for paid auto-replenishment.
Subsites are missing menu item in WPLM admin "Translation Tools" where I can connect my subsites under one "automatic translation plan"

Link to a page where the issue can be seen:
hidden link

hidden link

I expected to see:

Instead, I got:

March 17, 2020 at 5:21 am #5698545

alexS-4

As you requested, enabled logging:

Edit wp-config.php and insert the following lines:
>
>
> define( 'WP_DEBUG', true );
> define( 'WP_DEBUG_LOG', true );
> define( 'WP_DEBUG_DISPLAY', false );

March 17, 2020 at 7:13 am #5698955

Bruno Kos
Supporter

Languages: English (English ) German (Deutsch )

Timezone: Europe/Zagreb (GMT+02:00)

Hi,

Thank you for contacting WPML support!

Advanced translation editor is activated on these subsites, right? Because it needs to be configured for Tools menu to show. I just tested this on my localhost multisite installation and I see this:
hidden link

Regards,
Bruno Kos

March 17, 2020 at 3:28 pm #5703125

alexS-4

Bruno,
Can you get Lauren involved? We had a chat yesterday and she has access to the website. She asked me to enable logs. The advanced translation is enabled. See our conversation from yesterday.

March 17, 2020 at 5:53 pm #5704187

Bruno Kos
Supporter

Languages: English (English ) German (Deutsch )

Timezone: Europe/Zagreb (GMT+02:00)

Hi,

I reassigned this ticket to Lauren now.

Regards,
Bruno Kos

March 17, 2020 at 9:01 pm #5705567

Lauren
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: America/New_York (GMT-04:00)

Hi there, Bruno has assigned me this ticket. I am working with Alejandro on the ticket from yesterday. He thinks he has found the issue, which will likely resolve the problem you are having here as well. So if its okay with you, let's see if what he fixes on yesterday's ticket resolves this as well and if not, we will be happy to continue troubleshooting.

March 18, 2020 at 5:30 pm #5713311

Lauren
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: America/New_York (GMT-04:00)

I have escalated this to the developers who are currently working on the previous issue. If this is not resolved when the other issue is, I will continue troubleshooting here.

July 28, 2021 at 5:55 pm #9302463

Lauren
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: America/New_York (GMT-04:00)

Must be resolved by the theme author.