Please make sure to update to WPML 4.3.6 and check our list of Known Issues before reporting

This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 5 replies, has 2 voices.

Last updated by Nohemi 7 years, 7 months ago.

Assigned support staff: David.

Author Posts
June 12, 2012 at 3:16 pm #62816

Nohemi

Hi,

I'm trying to use Types with WPML but i have found a bug : I create a new repeater custom field image with option "copy from original". Then i create a post with this custom field in the original language, i upload only one image. Then I translate this post to another language but when i save the field value is replaced by "Array".

With two or more images, no problem.

I hope i was clear enough, english isn't my native language.

Thanks

June 12, 2012 at 4:08 pm #62832

David
Supporter

Languages: English (English ) Spanish (Español )

Timezone: Europe/Madrid (GMT+01:00)

Dear Nohemi,

I will try and reproduce your problem and create a bug report if Im successful.

Ill post back with my findings.

Regards,
David

June 12, 2012 at 5:26 pm #62852

David
Supporter

Languages: English (English ) Spanish (Español )

Timezone: Europe/Madrid (GMT+01:00)

Dear Nohemi,

I set the custom field to 'Copy original to translation' in 'Translation Management' -> 'Multilingual Content Setup'. Afterwards I added a post and used the translation editor to translate it. It worked fine.

How are you doing the translation?

Regards,
David

June 13, 2012 at 9:25 am #62945

Nohemi

I made a video to show you what happens exactly : hidden link

(Sorry, my WordPress et Types are in French)

WPML version : 2.5.1
WPML Translation Management : 1.3.0
Type : 1.0.1

Regards

June 13, 2012 at 11:13 am #62973

David
Supporter

Languages: English (English ) Spanish (Español )

Timezone: Europe/Madrid (GMT+01:00)

Dear Nohemi,

Thank you for the video, I was able to follow your exact steps this way.

Its worked perfectly here, and I believe its because Im using the beta version of Types.

Could you please download it and try it?

Please let me know if you are satisfied with my answer and if I can help you with any other questions you might have.

Regards,
David

June 13, 2012 at 11:41 am #62982

Nohemi

Indeed, with the beta 1.0.2-b2, it's works perfectly.

Thank you !

The topic ‘[Closed] Types + WPML problem with repeatable field and translation’ is closed to new replies.