This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

Tagged: 

This topic contains 4 replies, has 2 voices.

Last updated by murtazaK-2 5 months, 2 weeks ago.

Assigned support staff: Bruno.

Author Posts
April 30, 2019 at 6:15 pm #3714079

murtazaK-2

WE HAVING THI ISSUE FOR LAST THREE DAYS, WE STUCK WE NEED WPML TO RESOLVE THIS ISSUE, WE HAVE DONE AND CHECKED EVERYTHING WITH HOSTING, EVERYTHING IS IN ORDER, THEY ALL POINTING TO PLUGIN ISSUE

April 30, 2019 at 11:23 pm #3715199

Bruno
Supporter

Languages: English (English ) Portuguese (Brazil) (Português )

Timezone: America/Sao_Paulo (GMT-03:00)

Thank you for contacting us. The domain does not appear to have been configured correctly. When I access the domain, for example, for German (hidden link), a page that is pointing to an empty site is displayed.

You must point the domain to the same directory as the WordPress installation and configure your domain to be an alias and not a primary domain.

Here's our documentation on how to set up your website to have multiple domains: https://wpml.org/2016/04/use-wpml-different-domains-per-language/

That is, the domain must be an alias of the main domain and point to the same current installation of WordPress.

Note: you will see how the domain is configured correctly when you access the domain and your site is displayed.

Thank you.

May 1, 2019 at 6:43 am #3716261

murtazaK-2

thank you for you reply , this pointing directory need to be done at hosting? and alias will be created at the hosting server?

May 1, 2019 at 10:06 am #3717481

murtazaK-2

everything you suggested we have done, plugin still saying invalid.

May 1, 2019 at 12:29 pm #3718071

murtazaK-2

My issue is resolved now. Thank you!