This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

Our next available supporter will start replying to tickets in about 0.18 hours from now. Thank you for your understanding.

This topic contains 5 replies, has 2 voices.

Last updated by Roine 3 months, 2 weeks ago.

Assigned support staff: Dennis.

Author Posts
July 4, 2019 at 8:03 am #4141041

Roine

The warning in admin does not disappear even if the problem is resolved. Everything seems to work.

July 4, 2019 at 8:17 am #4141133

Roine

I raised memory to 128 in wp-config, no luck 🙁

July 4, 2019 at 8:19 am #4141139

Roine

More info

July 4, 2019 at 8:42 am #4141271

Dennis
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Manila (GMT+08:00)

Hi,

Welcome to WPML Support forum.

Sometimes this message can get stuck.

I would like to request temporary access (/wp-admin and FTP) to your site to take a better look at the issue. You will find the needed fields for this below the comment area when you log in to leave your next reply. Your next reply will be set to private.

Maybe I'll need to replicate your site locally to continue debugging and escalate if necessary. For this I’ll need to temporarily install a plugin called “Duplicator” on your site. This will allow me to create a copy of your site and your content. Once the problem is resolved I will delete the local site. Please confirm if this okay with you.

Please backup your site completely before providing us with the access details

Privacy and Security Policy
We have strict policies regarding privacy and access to your information. Please see:
https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/

Kind regards,
Dennis

July 5, 2019 at 3:23 am #4147233

Dennis
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Manila (GMT+08:00)

Hi,

Thank you for providing us with the access details.

To fix this, you need to delete the 'icl_admin_messages' entry in the 'wp_options' table. Please backup your site completely before proceeding.

I tried it on local test environment and it resolves the issue.

Kind regards,
Dennis

July 5, 2019 at 7:13 am #4148311

Roine

My issue is resolved now. Thank you!