Skip Navigation

This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 1 reply, has 2 voices.

Last updated by Bruno 4 years, 4 months ago.

Assigned support staff: Bruno.

Author Posts
May 4, 2016 at 3:27 pm #875285

Julien

I am trying to: get my site working but getting Fatal Error regarding Twig Autoloader

URL of (my) website where problem appears: hidden link

I expected to see: The site loading without any error

Instead, I got: Fatal Error regarding Twig Autoloader.
The weird part is if I visit hidden link first without logging in just visit that page and then reload hidden link, it works. Tested in all browsers and same thing happens.

Steps to duplicate the issue:
Just try to visit hidden link, you should see the Error message and then visit hidden link, the page loads fine and then the site also. Use different browsers please.

I'm using latest version of WPML 3.3.8 and WPML String Translation 2.3.7

May 5, 2016 at 3:31 pm #876186

Bruno

Following the error message appears that the file "lib/Twig/Autoloader.php" was not found. Maybe the file has been corrupted.

Have you tried to install WPML again? If not, please, follow the video tutorial steps to install WPML again: hidden link

** Please backup your site before you follow the steps above.

After following these steps, please let me know if the problem persists.

Thank you.