This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 6 replies, has 2 voices.

Last updated by Bobby 5 months, 3 weeks ago.

Assigned support staff: Bobby.

Author Posts
April 30, 2019 at 9:41 am #3710137

murtazaK-2

having an issue with validation of URL

April 30, 2019 at 4:19 pm #3713431

Bobby
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: America/Los_Angeles (GMT-07:00)

Hello,

what are your results if you uncheck "validate URL" and then save the URL Format ?

if unchecking the option to "validate" works and the front end works well then it might be a false negative

There is also a chance that the settings for different domains per URL are not set correctly from the hosting side

i am sure you have already review the following documentation but i urge you to take a look at your settings and verify them

https://wpml.org/2016/04/use-wpml-different-domains-per-language/

additionally many users have resolved such issues by having their host provider reviewing their settings as well

April 30, 2019 at 4:56 pm #3713817

murtazaK-2

its not resolved, plz i have opened three tickets for this issue in last three days, we have bought this plugin on someone recommendation in our workplace, he will lose his job, if this not resolved, plz try to understand, we are happy to give you access to look into this issue in to your plugin, hosting are all clearly saying all the domains are correctly configured, they saying issue is with plugin

April 30, 2019 at 5:01 pm #3713827

murtazaK-2

when i tried your solution, by unchecking validate, my German translation disappears from the front end.

April 30, 2019 at 5:23 pm #3713921

murtazaK-2

bobby, i have received this following message from our hosting people

I
have carefully checked your domains tpcrealestates.de, tpcrealestates.ru , tpcrealestates.se and tpcrealestates.net. All DNS records of these domains are properly pointed.

I have carefully checked the nameservers, A record and CNAME.

April 30, 2019 at 5:26 pm #3713927

murtazaK-2

Honestly, what I'm thinking is the plugin itself. I have carefully checked all your domains DNS on my end and everything is properly pointed.

You may refer to these links:
hidden link
hidden link
hidden link
hidden link

May 1, 2019 at 4:55 pm #3718953

Bobby
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: America/Los_Angeles (GMT-07:00)

As this is a duplicate of the following tickets and my colleague is already working with you on resolving the issue i will be marking this ticket as closed

https://wpml.org/forums/topic/url-validation-issue-2/#post-3718071
https://wpml.org/forums/topic/required-assitance-from-wpml/
https://wpml.org/forums/topic/we-aregetting-this-message/
https://wpml.org/forums/topic/we-have-done-everthing-you-guys-said-to-do-we-still-having-same-issue/