This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

Our next available supporter will start replying to tickets in about 1.17 hours from now. Thank you for your understanding.

This topic contains 14 replies, has 2 voices.

Last updated by Raja Mohammed 5 months, 3 weeks ago.

Assigned support staff: Raja Mohammed.

Author Posts
April 22, 2019 at 10:13 am #3655107

ivanJ-2

When I active WPML plugin my current month media not showing.

April 23, 2019 at 5:00 am #3659629

ivanJ-2

Hi

April 23, 2019 at 6:48 am #3659799

Raja Mohammed
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Kolkata (GMT+05:30)

Hi there,

It seems your site is huge and heavy the duplicator is unable to process the request ( size of your site is around 6gigs ). If you can provide a copy of your wp-content folder and database that would help as well. Please compress the copy of the wp-content folder (exclude uploads folder) and upload it to g-drive or dropbox and share the link.

Kind regards
Raja

April 23, 2019 at 7:41 am #3660159

ivanJ-2

Please share your email address.

April 23, 2019 at 10:42 am #3662183

ivanJ-2

we created a zip , you can share you email so will proceed

April 23, 2019 at 12:12 pm #3663765

ivanJ-2

Check you mail and let me know if you don't get any link.

April 23, 2019 at 2:17 pm #3664575

ivanJ-2

Hey Raja,

Any update on issue ?

April 24, 2019 at 5:27 am #3669335

Raja Mohammed
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Kolkata (GMT+05:30)

Hi there,

I can confirm I have received the fields, I am checking the issue now. I will update you soon,

Kind regards
Raja

April 24, 2019 at 5:44 am #3669377

ivanJ-2

Hey Raja,

Can you please give status about issue .

Thankyou

April 24, 2019 at 6:15 am #3669451

Raja Mohammed
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Kolkata (GMT+05:30)

Hi there,

Thanks for your patience,

I have checked the database the following database tables are missing the "Auto Increment" values,
wp_icl_translations,
wp_icl_translate,
wp_icl_string_translations,
wp_icl_strings

Please fix the tables and then Goto WPML > Settings > Media translation, select only the option: "Set language information for existing media" is it same as the steps you have performed yesterday please refer => hidden link

Fixing the auto-increment values resolves the issue in my localhost I am able to upload and view items in Media library for the April month. (screenshot attached)

I hope this solves your issue.

Kind regards
Raja

April 24, 2019 at 9:38 am #3671047

ivanJ-2

Hey Raja,

I fixed database tables issue but still not showing latest images. I will send you my current db on your email please check.

April 24, 2019 at 12:57 pm #3673097

Raja Mohammed
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Kolkata (GMT+05:30)

HI there,

Can you please confirm whether you have performed the media troubleshooting operation

Goto WPML > Settings > Media translation, select only the option: "Set language information for existing media" is it same as the steps you have performed yesterday please refer => hidden link

Did you try uploading a new media file? Does it display in the media library?

If the issue persists. Please share the temporary login again the one you share in chat has been removed for privacy reasons

Let me know the results.

Kind regards
Raja

April 26, 2019 at 4:32 am #3687603

Raja Mohammed
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Kolkata (GMT+05:30)

Hi there,

Glad the issue is resolved,

For the media preview issue try regenerating the thumbnails. follow the steps mentioned in the link hidden link

You might also need to check the permission for the uploads folder and the April month folder is set to 775 or 777.

Kind regards
Raja

April 26, 2019 at 4:41 am #3687611

ivanJ-2

I checked my permission. It is ok.

April 26, 2019 at 12:54 pm #3690861

Raja Mohammed
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Kolkata (GMT+05:30)

Hi,

Please try the plugin https://wordpress.org/plugins/regenerate-thumbnails/ to regenerate missing thumbnails.

Once installed Navigate to Tools → Regenerate Thumbnails.

Let me know if this helps.

Kind regards
Raja