Please make sure to update to WPML 4.3.4 before reporting any issue

Hi, Amit here, I am the WPML Support Manager, our current ticket queue is high, update your WPML plugins and make sure you meet the minimal requirements for running WPML before reporting an issue please - many tickets are resolved doing that

Please look at our updated list of Known Issues and you can also use our support search to find helpful information and of course review our documentation before opening a ticket.

If you do need to open a ticket please make sure to provide us with all the needed information as described in this page

This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 6 replies, has 2 voices.

Last updated by chi-tsanC 2 months, 1 week ago.

Assigned support staff: Shekhar Bhandari.

Author Posts
September 5, 2019 at 5:48 am

chi-tsanC

I checked console and got this error hidden link
I think the error is found here hidden link

Please check..thanks

September 5, 2019 at 5:57 am
September 5, 2019 at 5:58 am #4515611

Shekhar Bhandari
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Kathmandu (GMT+05:45)

Hello there,

Welcome to WPML support. I'd be assisting you further on this issue.

Could you please let me know where I can replicate the error? what issues does this error creates on the backend?

Look forward to your reply.

Thanks

September 6, 2019 at 10:20 am #4524755

chi-tsanC

It has no issue but maybe in the future it can do some techinical issues. Is there a way to fix this error?
Have you seen it on your end using inspect element?

September 6, 2019 at 10:53 am #4524905

Shekhar Bhandari
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Kathmandu (GMT+05:45)

Hello there,

I can see it, it looks like an cache error. could you please go to WPML-> Support ->Troubleshooting and click the + Clear Cache in WPML button and let me know if that helps?

Thanks

September 9, 2019 at 8:24 am #4534565

chi-tsanC

I can't see it on my end.. I don't know why. but my other colleague can see it.
Still having the issue..

September 9, 2019 at 10:58 am #4536065

Shekhar Bhandari
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Kathmandu (GMT+05:45)

Hello there,

Can you ask your colleague to test it in a private browser tab? This will help us to figure out if it's a cache issue.

Look forward to your reply.

Thanks

September 16, 2019 at 2:31 am #4575827

chi-tsanC

My issue is resolved now. Thank you!