Hi, Amit here, I am the WPML Support Manager, our current ticket queue is high, update your WPML plugins and make sure you meet the minimal requirements for running WPML before reporting an issue please - many tickets are resolved doing that

All of the known issues are documented in https://wpml.org/known-issues/ you can also use our support search to find helpful information and of course review our documentation before opening a ticket.

If you do need to open a ticket please make sure to provide us with all the needed information as described here https://wpml.org/faq/checklist-before-opening-a-ticket-in-wpml-support/

This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

Tagged: 

This topic contains 2 replies, has 2 voices.

Last updated by janezP 2 months ago.

Assigned support staff: Raja Mohammed.

Author Posts
April 20, 2019 at 8:55 am #3649849

janezP

Hi,
WPML is not compatible with last woocommerce 3.6.1. As you can see from uploaded images while WPML is removed from WordPress then thumbs are shown but while WPML is enabled then thumbs will not be shown. I found this issue on all my pages where wpml is installed.

LINK: hidden link

April 22, 2019 at 9:12 am #3654761

Raja Mohammed
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Kolkata (GMT+05:30)

Hi there,

Kindly apologize for the issue with the update.

We have already identified the issue, the issue is now escalated and notified to our developers.

There are two possible workarounds for now that you can try

1- Rollback to previous WCML version (4.5) you can get the previous WCML version from https://wpml.org/download/woocommerce-multilingual/?section=changelog,

(OR)

2- If you can handle a quick fix in the code.
Please open the file class-wcml-products.php located in the path wp-content/plugins/woocommerce-multilingual/inc/class-wcml-products.php

Approximately at line 689 comment the line

$data['_product_image_gallery'] = null;

Our developers are also working on the fix. the update will be released soon once the testing is done.

Let me know the results.

Kind regards
Raja

April 22, 2019 at 9:30 am #3654859

janezP

My issue is resolved now. Thank you!