This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This thread is resolved. Here is a description of the problem and solution.

Problem: Page Builder by SiteOrigin causing 404 Solution: The fix for this is going into String Translation 2.10.7

Tagged: 

This topic contains 3 replies, has 2 voices.

Last updated by John de Lange 3 weeks, 6 days ago.

Assigned support staff: Bruno Kos.

Author Posts
September 12, 2019 at 7:36 am

John de Lange

I am trying to:

Update WPML but it breaks my translations. Giving 404 on the translated products only. Posts and pages are working. I disabled the PageBuilder for now to get the pages back online but now the footer is not working (but still better than thousands of 404 messages...)

Link to a page where the issue can be seen:

hidden link
hidden link

I expected to see:

no 404's

Instead, I got:

404's on all product pages

September 12, 2019 at 8:58 am
September 12, 2019 at 9:19 am #4559753

Bruno Kos
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Europe/Zagreb (GMT+02:00)

Hi,

This has been escalated to our Compatibility team and may take some debugging time, I'll get back to you as soon as I have any news or questions for you.

Regards,
Bruno Kos

September 20, 2019 at 11:55 am #4611813

Bruno Kos
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Europe/Zagreb (GMT+02:00)

Hi,

Can you try this:

https://wpml.org/es/forums/topic/no-funcionan-los-enlaces-a-las-paginas-de-productos-despues-de-actualizacion-2/#post-4605405

The fix for this is going into String Translation 2.10.7, but I can't give you any dates, hopefully soon.

Regards,
Bruno Kos

September 20, 2019 at 12:01 pm #4611831

John de Lange

My issue is resolved now. Thank you!