If you are having a notice about writing the .mo files please read this doc

Hi, Amit here, I am the WPML Support Manager, our current ticket queue is high, update your WPML plugins and make sure you meet the minimal requirements for running WPML before reporting an issue please - many tickets are resolved doing that

Please look at our updated list of Known Issues and you can also use our support search to find helpful information and of course review our documentation before opening a ticket.

If you do need to open a ticket please make sure to provide us with all the needed information as described in this page

This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 2 replies, has 2 voices.

Last updated by davidB-172 1 year ago.

Assigned support staff: Bigul.

Author Posts
October 22, 2018 at 4:02 pm #2838858

davidB-172

Hello,

in my WP Dashboard i can see following error Message:
"Wir haben ein Problem in Ihrer WPML-Konfiguration entdeckt: Die product_type-Taxonomie ist als übersetzbar eingestellt und dies würde Probleme mit übersetzten Produkten hervorrufen. Sie können dies auf der Einrichtungsseite für mehrsprachige Inhalte beheben."

Which says there is problem with my WPML Configuration, because product_type taxonomy is translateable which could cause a problme with translated products.

I am not able to solve this by following the described solutions. This message stays.

Can you help me?

October 23, 2018 at 2:21 pm #2842785

Bigul
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Kolkata (GMT+05:30)

Hello,

Welcome to the WPML support forum. I will do my best to help you to resolve these issues.

You are getting this warning because of the recommended settings for *Tags(product_type)* is *Not translatable*. Please check the attached image for more details.

Please choose *Not translatable* as the translation option for the *Tags(product_type)*, then save the settings and make sure the issue is existing or not.

--
Thanks!

Bigul

October 24, 2018 at 12:53 pm #2846249

davidB-172

My issue is resolved now. Thank you!