This thread is resolved. Here is a description of the problem and solution.

Problem: Strange strings with numerals showing after migration of site and activating WPML String Translation

Solution: There was a known compatibility issue between Duplicator and WordPress 4.8.3 - https://wordpress.org/support/topic/percent-sign-gets-hashed-due-to-update-in-esc_sql-in-wordpress-4-8-3/

Please try to migrate again creating a new package using an updated version of the Duplicator plugin.

If it was not the case and while another supporter takes personal charge of your situation please give us more info about the migration process.

Let us know if it helps.

Relevant Documentation:https://toolset.com/faq/how-do-i-migrate-a-wordpress-site-from-one-domain-to-the-other/

This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 16 replies, has 3 voices.

Last updated by Rainer 2 years, 7 months ago.

Assigned support staff: Bobby.

Author Posts
November 27, 2017 at 6:09 pm #1442714

Bobby
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: America/Los_Angeles (GMT-07:00)

Thats great to hear ! I took a look at the site and everything looks as expected.

You can clear the WPML cache , by going to WPML => Support , and click on "Troubleshooting" while in the Troubleshooting page please perform the actions

[Do NOT perform the RESET as this will remove all your translations and you will lose your work]

November 28, 2017 at 10:00 am #1443239

Rainer

Today I checked the website again. I think the problem is solved!!!
Thank you
Rainer