Skip Navigation

This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

Tagged: 

This topic contains 1 reply, has 2 voices.

Last updated by Christopher Amirian 2 months, 1 week ago.

Assigned support staff: Christopher Amirian.

Author Posts
April 1, 2021 at 11:27 pm #8451785

aixaC

I have been having difficulties with the WPML plugin on resource usage, I have had to choose to deactivate the plugin to navigate through the site administration, however this affects me because I cannot have the multi language function active.

April 4, 2021 at 7:49 am #8462469

Christopher Amirian
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Yerevan (GMT+04:00)

Hi there,

Would you please kindly follow the steps below to provide the debug information?

- Go to "WordPress Dashboard > WPML > Support > Debug Information (Link)".
- Copy the Debug Information from there.
- Find the "Additional Data" section below this chat. (Check the screenshot below)
- Click on the "Debug Info" item to expand it.
- Paste the debug information into the text area.
- Click the "Send Debug Info" button.

Screenshot:
https://wpml.org/wp-content/uploads/tmp/debug_info_20.png

Also, would you please kindly follow the steps mentioned in the FAQ below?

https://wpml.org/faq/prevent-performance-issues-with-wpml/

Thank you.

The topic ‘[Closed] WPML high resource usage’ is closed to new replies.