This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

Tagged: 

This topic contains 62 replies, has 4 voices.

Last updated by tsahiR 2 years ago.

Assigned support staff: Vincenzo.

Author Posts
May 21, 2018 at 5:02 pm #2202968

massimoC-18

WPML is too complicated for me, I give up with this thread.

December 25, 2018 at 2:51 pm #3032345

Retired Account

LoL looks like I am not alone with this issue... For me it's the second run with a fresh installation of WP, Databank and all the PlugIns... WTF are you guys doing!?

August 22, 2019 at 9:50 am #4438173

tsahiR

Do any of you experiencing these problems have "Debug Objects" installed, the one recommended by WPML on: https://wpml.org/faq/how-to-debug-performance-problems/ ?

I think this is what caused my issue. It's easily fixable by using the "Recreate String Translations" options in WPML troubleshooting. It kept occuring though, and I had to keep trimming, even though the "Debug Objects" plugin was disabled. I have now deleted it and I am hoping for the best. If not I will dig into database to see what can be done, I see only 11 entries and it contains only information about the plugin.

https://wpml.org/forums/topic/wpml-makes-database-growing-too-big-and-slow-pages/page/2/ also suggested removing associated strings of possible culprit so I have also done so as another safety measure and I'm hoping for the best.

I'll keep you guys updated if deleting the plugin has fixed this issue for me.