This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 1 reply, has 2 voices.

Last updated by Carlos Rojas 1 month ago.

Assigned support staff: Carlos Rojas.

Author Posts
September 13, 2019 at 5:28 am #4565655

francisJ

I am trying to: The site was broken and in the back end i got this message

"WPML is missing some records in the languages tables and it cannot fully work until this issue is fixed. Please go to the Troubleshooting page and click on "Clear language information and repopulate languages" to fix this problem."

I have done the troubleshooting and the site is working fine.But the thing is it happens often.Client has reported this issue multiple times and we troubleshot it .Could you please help?Is there a way to stop this error.

Link to a page where the issue can be seen:
hidden link

September 13, 2019 at 2:54 pm #4569687

Carlos Rojas
Supporter

Languages: English (English ) Spanish (Español )

Timezone: America/Montevideo (GMT-03:00)

Hello,
Thank you for contacting WPML support.

1.- I would like to ask you to activate the debug mode in the site by following the steps described in this link: https://wordpress.org/support/article/debugging-in-wordpress/
Once the debug mode is active, then I kindly ask you to reproduce the issue or wait for it to happen again and provide the content of last 10 lines of the debug.log file which is within wp-content file.

2.- Please provide the debug information of the site. In this link you will find the steps to follow: https://wpml.org/faq/provide-debug-information-faster-support/

Kind regards,
Carlos