Skip Navigation

This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 18 replies, has 3 voices.

Last updated by Radu 8 months, 2 weeks ago.

Assigned support staff: Radu.

Author Posts
November 4, 2020 at 1:47 pm #7377353

Radu
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Europe/Bucharest (GMT+03:00)

Hey Jonathan,

My colleague is not here for the moment so I'll handle this ticket.

I checked the whole thread and I could see that you found this thread here:
https://wpml.org/forums/topic/wplm-blank-settings-page/page/2/#post-4515431

Can you create a full backup of the website and try to make that change suggested by my colleague there, please? It looks like the issue was the same, as you mentioned (by the way, good catch).

Please give this a try and if the issue is not gone this way either, I'll have to create a migration of your website, as my colleague Mihai suggested. But first, let's see if this change will do the trick for you too.

Thanks,
Radu

November 11, 2020 at 2:40 pm #7426191

jonathanF-3

Hi,

we did the sql command and it returned an error:

#1060 - Duplicate column name 'tp_id'

November 11, 2020 at 3:05 pm #7426393

Radu
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Europe/Bucharest (GMT+03:00)

Hey Jonathan,

Can you tell me if you changed the account that you previously send to my colleagues, please? I tried to use the credentials but I get a message that the password is incorrect.

Thanks,
Radu

November 11, 2020 at 8:54 pm #7429071

Radu
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Europe/Bucharest (GMT+03:00)

Hey Jonathan,

I'm sorry but I didn't get any credentials with your previous message. Can you send them again, please?

Thanks,
Radu

The topic ‘[Closed] WPML Settings page are not loading’ is closed to new replies.