This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

This topic contains 1 reply, has 2 voices.

Last updated by Bobby 3 weeks, 6 days ago.

Assigned support staff: Bobby.

Author Posts
September 25, 2019 at 9:42 pm #4642117

matthewR-17

I am trying to:
Fix the problem:

Error Details
=============
An error of type E_ERROR was caused in line 1243 of the file /home/mcadmin/public_html/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/wpml-wp/class-wpml-wp-api.php. Error message: Class 'Twig_Loader_Filesystem' not found

Link to a page where the issue can be seen:

hidden link

I expected to see:

Instead, I got:

September 26, 2019 at 2:48 am #4642897

Bobby
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: America/Los_Angeles (GMT-07:00)

Hello,

Which version of WPML are you currently using on your site?

Please provide you WPML Debug information in the debug field below:
http://wpml.org/faq/provide-debug-information-faster-support/

Meanwhile, try the following:

1. Verify you are using the latest stable version of WPML and add-ons
=> https://wpml.org/downloads/

2. Deactivate and remove the WPML and WPML add-on plugins(Translation Management, String Translation,etc)

3. Reinstall with newly downloaded versions from https://wpml.org/downloads/

Let me know your results, please.

The topic ‘[Closed] Your Site is Experiencing a Technical Issue’ is closed to new replies.