רקע הנושא:
אני מנסה לשכפל את כל התוכן גם ברמת השדות ACF וגם ברמת הבחירה מה לשכפל. בשיכפול קטגוריה (טקסונומי) יש לי שדה ACF מסוג SELECT שהוא מוגדר Return Format על Both (Array). בפועל לאחר השיכפול, הערך המוגדר בדאטה בייס הוא Value. בנוסף אני רואה רפיטר שלם שלא הועותק התוכן שלו. הוא נשאר ריק. Link to a page where the issue can be seen: קישור נסתר
תסמינים:
בפועל לאחר השיכפול, הערך המוגדר בדאטה בייס הוא Value במקום array(2) { ["value"]=> string(15) "petunia-hybrida" ["label"]=> string(15) "Petunia hybrida" }. בנוסף, רפיטר שלם לא הועותק והתוכן שלו נשאר ריק.
שאלות:
מדוע הערך המוגדר בדאטה בייס הוא Value במקום Array?
מדוע הרפיטר לא הועותק והתוכן שלו נשאר ריק?
הלייאוט של העמוד בלינק ששלחת לי נראה שבור. ראה תצלום מסך מצורף. קשה לי להבין ממנו מה הבעיה שם. בנוסף, אני לא רואה מחליף שפות בעמוד הזה אז קשה לי לראות איך נראה העמוד המקורי. בעמודים אחרים אני רואה כרגע שורטקודים רבים. נראה לי שכיבת את בונה העמודים שאיתו השתמשת.
על מנת שאוכל לעזור טוב יותר אני צריך כניסה לאתר שלך. הסבר לי בבקשה לאיזה קבוצת שדות עלי לככת לראות את ההגדרות של השדות עם הבעיה.
אנא שתף איתי כניסה לאתר שלך על מנת שאוכל לבדוק את הבעיה. על מנת שלא לפגוע באתר שלך שבאויר עדיף שתיצור העתק של האתר שלך (staging site) על אותו שרת ותתן לנו כניסה לשם. אצטרך גם גישת FTP לאתר שלך בבקשה. כמו כן, אצטרך את אישרוך שיש לך גיבוי עדכני לאתר שבמידה ומשהו משתבש תוכל לשחזר את האתר מן הגיבוי. בבקשה פרט את הצעדים שעלי לקחת על מנת לראות את הבעיה. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/
בברכה,
איתמר.
הנושא "[סגור] אי שיכפול נכון בשדות ACF מסוג SELECT ורפיטר" סגור לתגובות חדשות.