דלג לתוכן דלג לסרגל צד

זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.

כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.

נושא זה מכיל 2 תגובות, יש ל 0 קולות.

עודכן לאחרונה על ידי ronM-11 לפני חודש 8, שבוע 2.

בסיוע: Itamar.

מחבר פוסטים
29 בספטמבר 2025 ב-19:40 #17442220

ronM-11

רקע הנושא:
לאחר איפוס תוסף WPML באתר, אני מנסה לפתור בעיה שבה אני מקבל שגיאה קריטית. ניסיתי להריץ את כל אפשרויות תיקון השגיאות מתוך WPML → תמיכה → פתרון בעיות, וגם התקנה מחדש של WPML ו־String Translation, אך זה לא פתר את הבעיה.

תסמינים:
Table 'wksfuhybrg.wp_icl_strings' doesn't exist. אני מבין שטבלה זו חיונית לפעולת WPML, ובמצב הנוכחי אי אפשר להשתמש בתרגום באתר כלל.

שאלות:
איך ניתן לתקן את הבעיה של הטבלה החסרה?
האם אפשר לבנות מחדש את הטבלאות החסרות כדי להמשיך להשתמש בתוסף?

29 בספטמבר 2025 ב-19:59 #17442256

Itamar
תומך WPML מאז 02/2016

שפות: עברית (עברית )

אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+03:00)

הי,

בדוק בבקשה את הבעיה הידועה הבאה ופעל לפי ההוראות שם.

https://wpml.org/errata/missing-_icl_strings-_icl_string_translations-data-tables/

אם זה לא עוזר ואתה צריך עזרה נוספת מאיתנו, שתף בבקשה את פרטי הכניסה לאתר שלך.
במידת הצורך, הרשה לנו לקחת העתק של האתר שלך לצורך בדיקת הבעיה.
לשם כך הרשה לנו להתקין תוסף כמו ALL IN ONE MIGRATION או DUPLICATOR.

אני מבקש שתשתפ-י איתי את פרטי הכניסה לאדמין וגם ל FTP. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/

בברכה,
איתמר.

30 בספטמבר 2025 ב-8:07 #17443069

Itamar
תומך WPML מאז 02/2016

שפות: עברית (עברית )

אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+03:00)

הי,

פרטי ההתחברות שנתת לי שגויים ואני לא מצליח להתחבר לאתר שלך. ראה תצלום מסך מצורף.

לפני שנמשיך אני רוצה להציע משהו פשוט שאולי ייתר את הצורך שלנו להתעסק עם הבעיה הזו.
כתבת: "אני חדש עם התוסף תרגום הזה, ניסיתי אותו לראשונה אתמול ויצרתי בלאגן שלם לכן החלטתי לאפס ולהתחיל מחדש."
אם זה אפשרי מבחנתך, הכי טוב לשחזר את האתר מגיבוי שיש לך מלפני שהתקנת את WPML וקרתה הבעיה. זה כמובן בתנאי שזה אפשרי מבחינתך ולא עשית שינויים רבים באתר מאז שקרתה הבעיה.
ל CLOUDWAY יש בדרך כלל גיבוי אטומטי. זה תלוי איך הגדרת את זה, אבל לשחזר מהגיבוי האוטומטי אמור להיות קל. או שאולי יצרת גיבוי באופן ידני. אחרי השיחזור, תוכל להמשיך עם התקנה נכונה של WPML.
איך נשמעת לך האפשרות הזו של שיחזור האתר מגיבוי לפני שקרתה הבעיה עם WPML?
זה מעשי מבחינתך?

אם לא, אז מאפשר שוב הודעה פרטית לתגובה לתגובה הבאה כדי שתשתף איתי את פרטי הכניסה הנכונים.

בברכה,
איתמר.

2025-09-30_10-57-43.jpg
30 בספטמבר 2025 ב-11:45 #17444159

ronM-11

ביצעתי שחזור מגיבוי.
תודה והמשך יום טוב!