דלג על הניווט

השרשור הזה נפתר. להלן תיאור הבעיה והפתרון.

בעיה: הלקוח לא מוצא את האפשרות לתרגם טקסונומיות באופן אוטומטי ושואל איך להחריג כותרות מסוימות מתוך פוסט טייפ 'מוצרים' שלא יתורגמו אוטומטית.
פתרון: טקסונומיות ניתנות לתרגום אוטומטי כאשר הן משוייכות לתוכן (עמודים ופוסטים) שנשלח לתרגום אוטומטי, בתנאי שהן עדיין לא מתורגמות באופציה 'תרגום טקסונומיות' ב-WPML. אם ברצונך לתרגם את כל הטקסונומיות בבת אחת באופן אוטומטי, ניתן לעשות זאת על פי ההוראות בקישור הבא: כיצד לתרגם את כל מונחי הטקסונומיה בבת אחת. לגבי החרגת כותרות מסוימות מתרגום אוטומטי, אין אפשרות להחריג אותן לפני התרגום, אך ניתן לערוך את התרגום לאחר מכן ולשנות את הכותרת לפי הצורך.
אם הפתרון המוצע אינו רלוונטי עבורך מכיוון שהוא עשוי להיות מיושן או שאינו מתאים למקרה שלך, אנו ממליצים לבדוק את הבעיות הידועות בדף הבעיות הידועות של WPML, לוודא את גרסת התיקון הקבוע, ולאשר שהתקנת את הגרסאות העדכניות ביותר של התבניות והתוספים. אם עדיין נתקלת בבעיה, אנו ממליצים לפתוח כרטיס תמיכה חדש בפורום התמיכה של WPML.

זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.

כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.

נושא זה מכיל 0 1, יש ל 0קולות.

עודכן לאחרונה על ידי Itamar לפני 3 שבועות, 5 ימים.

בסיוע: Itamar.

מחבר פוסטים
מאי 15, 2025 ב-6:46 am #17035140

Avi ezra

רקע הנושא:
אני מנסה לשכפל באופן אוטומטי ככל האפשר אתר בתוך Translation Management. אני חושב שבעבר ראיתי גם טקסונומי באזור הזה שאפשר לתרגם והיום אני לא רואה.

תסמינים:
אני לא רואה את האפשרות לתרגם טקסונומי באופן אוטומטי.

שאלות:
איפה אני מתרגם טקסונומי באופן אוטומטי?
איך אני מחריק דברים שאני לא רוצה שיהיו מתורגמים, כמו כותרות בפוסט טייפ 'מוצרים'?

מאי 18, 2025 ב-10:05 am #17045359

Itamar
תומך WPML מאז 02/2016

שפות: אנגלית (English )

אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+03:00)

הי,

טקסונומיות מתורגמות באופן אוטומטי כאשר הן משוייכות לתוכן (עמודים ופוסטים) שאתה שולח לתרגום אוטומטי באם הן כבר לא מתורגמות ב WPML -> תרגום טקסונומיות. אם אתה רוצה לתרגם את כל הטקסונומיות בפעם אחת באופן אטוטמטי אתה יכול להשתמש בשיטה שאנחנו מסבירים כאן.

https://wpml.org/faq/how-to-translate-all-taxonomy-terms-at-once/

אני מצטער אבל דרך להחריג כותרות ב פוסט טייפ "מוצרים" שלא יהיו מתורגמות באופן אוטומטי. אתה כן יכול לאחר התרגום האוטומטי, לערוך את התרגום ולשנות את הכותרת למה שאתה צריך.

בברכה,
איתמר.