זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.
כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.
תגיות: Not WPML issue
מחבר | פוסטים |
---|---|
פברואר 20, 2023בְּ- 4:09 pm #13072125 | |
yaaral |
שאני מכבה את תוסף ה WPML אני רואה שיטות המשלוח והאיזור שהגדרתי. כל זה קרה מאז שעדכנו את תוספי ה WPML. |
פברואר 20, 2023בְּ- 4:25 pm #13072341 | |
Itamar Supporter
שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית ) אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00) |
הי, תוכל בבקשה להרחיב על הבעיה הזו? אם אפשרי תוכל בבקשה לשלוח תצלומי מסך שמסבירים את הבעיה? אני לא מבין איפה אתה רואה את שיטות המשלוח והאיזור שהגדרת ולמה זו בעיה, או למה בכלל אתה מכבה את WPML. תודה, |
פברואר 21, 2023בְּ- 3:56 pm #13080897 | |
yaaral |
היי איתמר, 1) הבעיה שיש שיטות משלוח באתר. מצרף תמונה של דף התשלום עם האפשרויות משלוח. 2) אבל כאשר ניגשים להגדרות המשלוח בכתובת: קישור נסתר 3) מצורף צילום מסך אחרי שאני מכבה את התוסף הראשי של ה WPML וניגש לדף ההגדרות משלוח. כשמכבים אותו רואים את ההגדרות. למה אני מכבה? אני מתכנת וורדפרס, ושיש תקלה מהסוג הזה אני בודק תוסף תוסף לראות אם יש התנגשות בין הווקומרס לתוספים אחרים. עברתי על כמה תוספים עד שמצאתי ש WPML משפיע על הבעיה. |
פברואר 22, 2023בְּ- 8:25 am #13085871 | |
Itamar Supporter
שלום ותודה על פירוט הבעיה ותצלומי המסך. התיאור שלך עזר לי להבין את הבעיה ואני יכול לראותה גם באתרי הניסיונות שלי. על פי הבדיקות שערכתי זו אינה בעיה של WPML אלה ככל הנראה בעיה שמגיעה מווקומרס. נראה שהבעיה היא זו: כשפת האדמין (בקאנד) של האתר היא לא אנגלית (עברית כמו בדוגמה שלנו) יש בעיה לראות או להוסיף אזורי משלוח. אני יכול לראות ששפת האדמין של האתר שלך היא עברית ואני רוצה לבקש ממך עזרה בבדיקה של נושא זה. תוכל בבקשה לבדוק את הניסיונות הבאים? ניסיון 1 כש WPML פועל גש ל משתמשים -> פרופיל אישי, שנה את השפה לאנגלית ועדכן את הפרופיל. אז גש ל WooCommerce -> Settings -> Shipping. האם עכשיו אתה רואה את אזורי המשלוח? אתה אמור לראות את אזורי המשלוח. ניסיון 2 כש WPML כבוי גש ל משתמשים -> פרופיל אישי, שנה את השפה לעברית ועדכן את הפרופיל. אז גש ל ווקומרס -> הגדרות -> משלוח. האם עכשיו אתה רואה את אזורי המשלוח? אתה אמור לא לראות את אזורי המשלוח.
תוכל בבקשה לבדוק את זה ולדווח לי מה מצאת? תודה, |
פברואר 22, 2023בְּ- 11:20 am #13087983 | |
Itamar Supporter
הי, מצאתי שהבעיה כבר דווחה לצוות המפתחים של ווקומרס. אתה יכול לראות את הדיווח כאן. קישור נסתר אני מעביר את העניין לחוות דעת התומכי הבכירים שלנו. בברכה, |
פברואר 22, 2023בְּ- 11:41 am #13088167 | |
Itamar Supporter
שוב שלום. העברתי את העניין לבחינת התומכים הבכירים אצלינו. מכיוון שמשתמשים אחרים של WPML עלולים לחשוב שזו בעיה שנגרמת בגלל WPML, כמו שאתה חשבת, סביר להניח שנפרסם הודעה על כך. בכל מקרה כמו שאתה יכול לראות העניין דווח לצוות המפתחים של ווקומרס. שוב אזכיר שהבעיה קורת כשפת האדמין של האתר היא עברית. על מנת לפתור את הבעיה לפתחות באופן זמני החלף את שפת האדמין לאנגלית ב משתמשים -> פרופיל. אמשיך לעדכנך כאן עם חדשות בעניין נושא זה. בברכה, |
פברואר 22, 2023בְּ- 1:32 pm #13089463 | |
Itamar Supporter
הי, התומך הבכיר אצלינו בדק את הנושא והוא מאשר שהבעיה היא אצל ווקומרס והיא אותה בעיה שכבר הצבעתי עליה. בנוסף בדקנו את התיקון הבא שמוצע בכרטיס הנושא הזה בווקומרס, והתיקון עובד ופותר את הבעיה. קישור נסתר אתה יכול לנסות את התיקון בעצמך על מנת לפתור את הבעיה. אם אין לך שאלות נוספות בנושא, אודה לך אם תסמן את הכרטיס כפתור. בברכה, |