בעיה: לאחר עדכון פלאגינים, הוריאציות של מוצרים אינן מופיעות במוצרים ששוכפלו לשפה אחרת. פתרון: אם אתם חווים בעיה דומה שבה הוריאציות של מוצרים אינן מופיעות במוצרים משוכפלים לאחר עדכון, ייתכן שהבעיה קשורה להגדרות הזיכרון של האתר. אנו ממליצים לבדוק את הגדרת WP Memory Limit בקובץ wp-config.php שלכם. הנה השורות שצריך להוסיף:
אם הפתרון הזה אינו רלוונטי לבעיה שלכם, מכיוון שהוא עשוי להיות מיושן או לא מתאים למקרה שלכם, אנו ממליצים לפתוח כרטיס תמיכה חדש. כמו כן, מומלץ לבדוק את הבעיות הידועות בדף הבעיות הידועות שלנו ולוודא שהתקנתם את הגרסאות העדכניות ביותר של התמות והפלאגינים.
זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.
כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.
רקע הנושא:
עד לעדכון פלאגינים האחרון שעשיתי באתר, הוריאציות של המוצר היו משוכפלות אוטומטית עם שכפול מוצר לשפה אחרת. במוצרים ששכפלתי אחרי העדכון - הוריאציות לא מופיעות במוצרים משוכפלים.
תסמינים:
וריאציות לא מופיעות במוצרים משוכפלים
שאלות:
מדוע הוריאציות לא מופיעות במוצרים המשוכפלים לאחר עדכון הפלאגינים?
האם יש דרך להחזיר את השכפול האוטומטי של הוריאציות במוצרים?
2. תוכל לשלוח לי לינק לאחד המוצרים עם הבעיה ותצלומי מסך שממחישים את הבעיה?
3. למה אתה מתכוון בשכפול מוצרים, האם אתה מתרגם את המוצרים או משכפל אותם עם אפשרות ה Duplicate של WPML?
בנוסף ייתכן מאוד שהסיבה לכך היא מכיוון שדרישות המינימום של התקנת הוורדפרס שלך אינן עומדות בדרישות המינימום של WPML. כשאני מסתכל באינפורמציית הדיבוג (debug info) שצירפת אני יכול לראות ש WP Memory Limit באתר שלך עומד על 40M. דרישות המינימום שלנו הן להלן:
- PHP 7 ומעלה (זה בסדר בהתקנה שלך).
- WP Memory Limit 128MB ויותר אם ניתן.
- MySQL 5.6 ומעלה.
תוכל לקרוא בפירוט על כך בקישור הבא. קישור נסתר
האם זה אפשרי מבחינתך לשנות את דרישות המנימום האלו?
מה שנראה לי שקשור לעניין שלך פה (שאינך מצליח לתרגם) זה עניין ה WP Memory Limit
אתה יכול לנסות לפתור את זה בעצמך לפני שאתה פונה לחסרת האיחסון.
הדרך לעשות זאת זה באמצעות הקובץ wp-config.php בהתקנת האתר שלך.
הוסף את השורות הבאות בקובץ זה.