השרשור הזה נפתר. להלן תיאור הבעיה והפתרון.
Problem:
שפת ברירת המחדל היא עברית והשפה השניה היא אנגלית. המשתמש יצר עם HTML טופס התחברות. הבעיה היא בעברית. בחלק מהעמודים טופס הכניסה מופיע בעברית ובחלק מהעמודים הוא מופיע באנגלית.
Solution:
התומך הבכיר שלנו מצא שהבעיה נובעת משורת הקוד הבאה בקובץ הבא בתוך התקייה של ערכת העיצוב ילד (child theme) \template\contact.php.
<?= do_shortcode('[contact-form-7 id="1109" title="Contact form" html_class="custom-form contact-form"]') ?>
כשהוא הסיר את השורה הבעיה נפתרה. אבל גם כשהוא הפעיל את התוסף Contact Form 7 הבעיה נפתרה. אז הוא פשוט הפעיל את התוסף.
זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.
כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.
תגיות: Bug, Not WPML issue
נושא זה מכיל 16 תגובות, יש ל 2קולות.
עודכן לאחרונה על ידי nitzanB-2 לפני שנה 1, 7 חודשים.
בסיוע: Itamar.
מחבר | פוסטים |
---|---|
אפריל 18, 2023בְּ- 7:08 am #13493039 | |
nitzanB-2 |
ספר לנו מה אתה מנסה לעשות? האם יש תיעוד כלשהו שבו אתה משתמש? האם יש דוגמה דומה שאנו יכולים לראות? מה הקישור לאתר שלך? |
אפריל 18, 2023בְּ- 7:23 am #13493183 | |
Itamar Supporter
שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית ) אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00) |
הי, סליחה, אבל אני קורא את תיאור הבעיה שרשמת ולא מבין אותה. איך אני יכול לקראות את הבעיה שאת מדברת עליה? (תצלומי מסך יכולים ממש לעזור). בנוסף, יכול להיות שהסיבה לכך היא מכיוון שדרישות המינימום של התקנת הוורדפרס שלך אינן עומדות בדרישות המינימום של WPML. כשאני מסתכל באינפורמציית הדיבוג (debug info) שצירפת אני יכול לראות ש WP Memory Limit באתר שלך עומד על 40M. דרישות המינימום שלנו הן להלן: - PHP 5.6 ומעלה (זה בסדר בהתקנה שלך). - WP Memory Limit 128MB ויותר אם ניתן. - MySQL 5.6 ומעלה. תוכל לקרוא בפירוט על כך בקישור הבא. קישור נסתר האם זה אפשרי מבחינתך לשנות את דרישות המנימום האלו? ייתכן שתצטרך לפנות לשם כך לחברת האיחסון של האתר שלך. מה שנראה לי שקשור לעניין שלך פה זה עניין ה WP Memory Limit. אתה יכול לנסות לפתור את זה בעצמך לפני שאתה פונה לחסרת האיחסון. הדרך לעשות זאת זה באמצעות הקובץ wp-config.php בהתקנת האתר שלך. הוסף את השורות הבאות בקובץ זה. /** Memory Limit */ define('WP_MEMORY_LIMIT', '256M'); define( 'WP_MAX_MEMORY_LIMIT', '256M' ); הוסף אותן לפני השורה הבאה: /* That's all, stop editing! Happy blogging. */ האם תוכל לבצע את השינויים האלה ולראות אם זה עוזר? בברכה, |
אפריל 18, 2023בְּ- 8:18 am #13493705 | |
nitzanB-2 |
אני מוסיפה פה תמונות ואם אני לוחצת מעמוד אחר למשל מ אז הטופס מופיע לי בעברית כמו שצריך אתה יכול לנסות ולראות גם מהצד שלך |
אפריל 18, 2023בְּ- 8:21 am #13493763 | |
nitzanB-2 |
הוספתי את הקוד שאמרת - לא רואה שום שינוי |
אפריל 18, 2023בְּ- 9:38 am #13494185 | |
Itamar Supporter
תודה, אני יכול לראות עכשיו את הבעיה. אבל זה לא קורה רק בעמוד הבית. יש עוד עמודים שזה קורה בהם לדוגמה "קהילת האחים שלנו". קישור נסתר ראי תצלום מסך מצורף. כלומר על פי מה שבדקתי יש עמודים בעברית שהטופס הזה מופיע בעברית ויש עמודים שמופיע באנגלית. 1. תוכלי בבקשה להסביר לי איך הוספת את הטופס הכניסה הזה? 2. תוכלי בבקשה להסביר לי איך תרגמת את הטופס הזה? 3. את בטוחה שהבעיה נגרמת בגלל WPML? 4. אם את מכבה באופן זמני לצורך בדיקה את WPML האם הבעיה נמשכת? בנוסף, ומה שמעלה תהיות מצידי שהבעיה קשורה ל WPML, זה שאני יכול לראות שמחליף השפות הוא לא מחליף השפות של WPML. ראי תצלום מסך מצורף. במחליף השפות הזה גם, כביכול, קיימות השפות צרפתית (FR) ויפנית (JA). אבל לפי מה שאני יכול לראות לא הוספת את השפות האילו עם WPML. 5. האם היה\יש באתר שימוש בתוסף ריבוי שפות אחר שאינו WPML? בברכה, |
אפריל 18, 2023בְּ- 12:18 pm #13495495 | |
nitzanB-2 |
אם הטופס אף פעם לא היה מתורגם אז הייתי חושבת שיש בעיה באיך שתרגמתי או באיך שיצרתי את הטופס. 1. הטופס נוצר בhtml <?php esc_html_e('*password', 'matat-child') ?> 3. אני לא בטוחה מאיפה נובעת הבעיה. מה שאתה מראה זה רק התצוגה של השפות , בקוד השתמשתי בפילטרים של wpml כדי לבצע החלפת שפות <?php global $wp;?> <?php $original_url = home_url( $wp->request ); $wpml_permalink = apply_filters( 'wpml_permalink', $original_url , 'he' ); $en_wpml_permalink = apply_filters( 'wpml_permalink', $original_url , 'en' ); ?> <?php if (ICL_LANGUAGE_CODE == 'he'): ?> שוב בשאר האתר התרגום עובד מצוין, הוא קולט את השפה בה הוא נמצא ומרגם בהתאם. יש פה בעיה ספציפית. אין תוסף אחר שקשור לריבוי שפות אשמח מאוד מאוד לעזרה |
אפריל 18, 2023בְּ- 4:34 pm #13498245 | |
Itamar Supporter
הי ותודה על הפרטים שהוספת לגבי המקרה הזה. אני מתייעץ עם התומכים הבכירים אצלינו בקשר לבעיה זו. וכשתהיה לי תשובה מהם אעדכן אותך כאן. תודה על הסבלנות, |
אפריל 19, 2023בְּ- 9:10 am #13503165 | |
nitzanB-2 |
תודה איתמר |
אפריל 19, 2023בְּ- 10:05 am #13503713 | |
Itamar Supporter
הי, התומך הבכיר שואל את הדברים הבאים (אנגלית): Is it coming from child theme? please check if there child theme using any WPML API to switch language. הוא גם כותב: Also both pages have different template, check the front-page.php template for the custom code and WPML API. האם תוכלי בבקשה להתייחס לדברים האילו? האם הקוד שציינת שמתמש ב API של WPML נמצא בערכת העיצוב ילד (CHILD THEME)? האם הכללת את הקוד הזה בכל הטמפלטים השונים שאת משתמשת להציג את העמודים השונים באתר? בברכה, |
אפריל 19, 2023בְּ- 10:20 am #13503863 | |
nitzanB-2 |
תודה על המענה בברכה |
אפריל 19, 2023בְּ- 6:09 pm #13507335 | |
Itamar Supporter
תודה על ההסבר. העברתי את המידע לתומך הבכיר ואעדכן אותך כתהיה לי תשובה ממנו. איתמר. |
אפריל 20, 2023בְּ- 8:14 am #13509473 | |
Itamar Supporter
הי, התומך הבכיר רוצה לבדוק אם יש טעויות בקוד שקשור ל WPML באתר שלך. לשפ כך אנחנו מבקשים העתק של האתר שלך. יצרתי שרת על שרת ה Cloudways שלנו אליו תוכלי להעתיק את האתר שלך ושם נוכל לבדוק את הבעיה ללא חשש לפגיעה באתר החי. אנא ראי את הפרטים בהודעה הפרטית הבאה. בברכה, |
אפריל 20, 2023בְּ- 8:54 am #13509771 | |
nitzanB-2 |
the migration is ready |
אפריל 20, 2023בְּ- 10:44 am #13510881 | |
Itamar Supporter
תודה שהעתקת את האתר לשרת שלנו. התומך הבכיר שלנו יבדוק את הנושא וכתהיה לי תגובה ממנו אעדכן אותך כאן. תודה על הסבלנות, |
אפריל 23, 2023בְּ- 4:05 pm #13523421 | |
Itamar Supporter
הי, התומך הבכיר שלנו מצא שהבעיה נובעת משורת הקוד הבאה בקובץ matat-child\template\contact.php. <?= do_shortcode('[contact-form-7 id="1109" title="Contact form" html_class="custom-form contact-form"]') ?> כשהוא הסיר את השורה הבעיה נפתרה. אבל גם כשהוא הפעיל את התוסף Contact Form 7 הבעיה נפתרה. אז הוא פשוט הפעיל את התוסף. כל הבדיקה נעשתה בהעתק האתר שלך. את יכולה לראות שזה פועל כאן. קישור נסתר וגם ראי תצלום מסך מצורף. אני מקווה שמידע זה יעזור לך לפתור את הבעיה. אודה לך אם תסמני את הכרטיס כפתור. בברכה, |