זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.
כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.
תגיות: ATE
נושא זה מכיל 17 תגובות, יש ל 3קולות.
עודכן לאחרונה על ידי Itamar לפני חודש 1, 3 שבועות.
בסיוע: Itamar.
מחבר | פוסטים |
---|---|
ספטמבר 18, 2024בְּ- 7:39 am #16191312 | |
eliranD-2 |
Background of the issue: Symptoms: Questions: |
ספטמבר 18, 2024בְּ- 9:33 am #16191928 | |
Itamar Supporter
שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית ) אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00) |
הי, פתחת את הכרטיס בפורום בעברית שלנו, ולכן נמשיך את ההתקשרות כאן בעברית. אני שמח שזה תואם את בקשתך. לידיעתך, אין לנו תמיכה עם תוכנות כמו ANYDESK או בווטסאפ או באימייל. כל התמיכה שלנו נעשת דרך הכרטיסים והצ'אטים כאן. סוג המנוי שלך WPML Multilingual CMS מאפשר לך לרשום שלשוה אתרי פרודוקשיין ותשעה אתרי פיתוח. מצידינו אני יכול לראות שכבר רשמת שני אתרי פרודוקשיין. קישור נסתר אז נראה שכן הצלחת לרשום לפחות אתר אחד נוסף. במידה ולא, כתבת שהמערכת נציינת שיש בעיה. בברכה, |
ספטמבר 18, 2024בְּ- 10:00 am #16192050 | |
eliranD-2 |
שלום איתמר, צירפתי תמונה מהאתר הזה עם הרישום של התקלה. לא הבנתי מתשובתך, האם יש אפשרות להתחברות מצידך דרך anydesk או כל דרך אחרת? |
ספטמבר 18, 2024בְּ- 12:12 pm #16192885 | |
Itamar Supporter
הי, אתה אמור לראות את האתר קישור נסתר רשום בחשבון שלך באתר שלנו כאן: https://wpml.org/account/sites/ כל האתרים שרשמת אמורים להופיע שם. אז אתה אמור לראות גם את קישור נסתר שם. אתה רואה את שני האתרים האילו במיקום שציינתי? הרישום הזה נועד על מנת שתוכל לקבל עידכונים לפלגינים שלנו ישירות לאתר הוורדפרס שלך. זה מייתר את הצורך להוריד גרסאות חדשות משהאתר שלנו כאן https://wpml.org/account/downloads/ ואז להתקין אותן באופן ידני. אם לא רשמת את האתר במיקום הזה הוא גם לא יופיע לך בעמוד הראשי של החשבון שלך כאן: https://wpml.org/account/ ובגלל זה אתה לא יכול להוסיף לא קרדיטים. אם עדיין לא הזנת את הקוד באתר שלך אתה צריך לעשות את זה ב: סליחה אם לא הייתי ברור מספיק. אין לנו תמיכה עם ANYDESK. אולם במידה ואתה צריך עזרה נוספות ממני, אוכל לעזור לך טוב יותר אם תשתף איתי את אינפורמציית הדיבוג שלך (debug information). המידע הזה נותן לי לראות עם איזו ערכת עיצוב ופלאגינים אתה משתמש ומה הגרסאות שלהם. כמו כן, בעזרת המידע הזה אוכל לדעת יותר על מבנה השרת שלך ועוד נתונים לגבי WPML. תוכל לקרוא עוד על כיצד לצרף את המידע הזה בקישור הבא: בברכה, |
ספטמבר 19, 2024בְּ- 7:59 am #16196574 | |
eliranD-2 |
היי איתמר, תודה על המענה המפורט. בלינק האחרון (קישור נסתר) ששלחת לרישום האתר, מצוין שהאתר רשום, מצרף גם את צילום המסך הזה להתרשמותך. תודה על ההסבר לגבי debug, הסיבה שלא שלחתי קודם הוא כי לא ידעתי מהיכן להעתיק זאת. צירפתי את המידע במלואו. תשתף האם יש צורך בפרטי גישה לאתר כדי שאוכל לבצע גיבוי טרם התחברותך ובדיקותייך הנוספות. |
ספטמבר 19, 2024בְּ- 10:05 am #16197668 | |
Itamar Supporter
הי ותודה על תצלומי המסך. קישור נסתר הועתק מ קישור נסתר. כשמעתיקים אתר לדומיין או אחר WPML מבקש לדעת אם האתר המקורי עדיין קיים ולהתייחס לאתר הזה כהעתק או להתייחס אליו כאתר שמעכשיו תעבוד עליו. אתה אמור לראות הודעה גדולה באדמין לגבי זה. סביר להניח שתראה אותה כאן למשל: קישור נסתר או כאן: קישור נסתר אתה יכול לקרוא על זה במדריך שלנו כאן. האם אתה רואה את ההודעה הזו? אם לא תן לי בבקשה כניסה לאתר שלך. אני מבקש שתשתפ-י איתי את פרטי הכניסה לאדמין וגם ל FTP. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו. הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו. בברכה, |
ספטמבר 19, 2024בְּ- 10:38 am #16197948 | |
eliranD-2 |
אני לא מרגיש בנוח לספק את פרטי ההתחברות מבלי להיות מחובר בו-זמנית. |
ספטמבר 19, 2024בְּ- 5:12 pm #16200378 | |
Itamar Supporter
הי, לפתור את הבעיה נסה בבקשה את הצעדים הבאים: (רישום מחדש של האתר) 1. בחשבון שלך באתר שלנו גש ל https://wpml.org/account/sites 2. הסר את הרישום של קישור נסתר 3. באתר קישור נסתר גש ל: 4. לחץ על: בטל את הרישום של WPML לאתר זה. ראה תצלום מסך בטל-רישום 5. אשר שאתה רוצה לבטל. 6. לחץ על: רשום את WPML. ראה תצלום מסך רשום-WPML. 7. לחץ על: קבל מפתח עבור אתר זה. ראה תצלום מסך קבל-מפתח. 8. טאב חדש יפתח ב https://wpml.org/account/sites 9. רשום מחדש את קישור נסתר. בסיום תהליך קצר תקבל מפתח אתר חדש. העתק אותו. 10. חזור לאתר שלך והזן את המפתח בשדה ולחץ על הכפתור "הירשם". ראה תצלום מסך הזן-מפתח. 11. בחזרה בחשבון שלך באתר שלנו רענן את העמוד הראשי כאן: https://wpml.org/account/ עכשיו אתה אמור לראות את קישור נסתר ולהיות יכול להוסיף לו קרדיטים. בתגובה קודמת שאלת: "חשוב לי לציין, שבמידת הצורך, הייתי שמח לקבל שירות תמיכה גם בתשלום עבור שעה של התחברות משותפת ובדיקה משותפת של העבודה עם התוסף ב-3 אתרים נוספים. חשוב לי מאוד לוודא שהתוסף לא גורם תקלות מלבד עניין הקרדיטים ושהוא מוגדר כמו שצריך. האם יש אפשרות כזאת מצידך?" אם הצעדים שהזכרתי למעלה לא יעזרו לתקן את הבעיה נמשיך לעזור לך כאן ונדאג לכך שזה יעבוד בסוף. זה יכול להתבצע רק דרך הפורום שלנו כאן בכרטיס. אין לי אפשרות לתת לך שירות תמיכה בתשלום. אסור לי לעשות את זה. אנחנו כאן כדי לעזור לך עם כל בעיה או שאלה לגבי WPML. אבל זה יכול להתבצע רק דרך הפורום שלנו כאן. אבל, אם תרצה, יש לנו מפתחים מומלצים על ידינו שאינם עובדי החברה, שיכולים לעזור לך לבדוק אם הכל בסדר עם WPML או לפתח עבורך דברים ספציפיים שאתה צריך. אתה יכול לראות את הרשימה המלאה בקישור הבא (יש גם כאילו דוברי עברית): לפני זה בדוק בבקשה גם את הקישור הזה: ההתקשרות בינך לבין המפתחים האילו היא אישית ואין לה שום קשר אלינו ואיננו מקבלים שום עמלה אם תחליט לעבוד עם אחד מהם. חשוב לי לחזור ולהדגיש שאנחנו פה לעזור עם כל בעיה ושאלה על WPML. בברכה, |
אוקטובר 1, 2024בְּ- 9:19 am #16239165 | |
eliranD-2 |
היי איתמר, |
אוקטובר 2, 2024בְּ- 9:01 am #16244293 | |
Waqas Bin Hasan Supporter
שפות: אנגלית (English ) אזור זמן: Asia/Karachi (GMT+05:00) |
Hi, This is Waqas and I'll be taking care of this issue, meanwhile Itamar is on vacation. I'm not a Hebrew speaker, so I hope continuing in English 'll not be a problem. I've enabled your next reply as private to share the access to the development site. IMPORTANT: If you don't see the section for providing access information, do not write in the message box or the information may appear as public. See https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/ for details on privacy and security. Regards. |
אוקטובר 6, 2024בְּ- 7:42 am #16257537 | |
Itamar Supporter
הי, חזרתי לעבודה, ואני מחכה לתגובתך לשיתוף הכניסה לסביבת הפיתוח. אבל בגלל אופי הבעיה אני צריך כניסה לדומיין הספציפי עם הבעיה - קישור נסתר אני מבקש שתשתפ-י איתי את פרטי הכניסה לאדמין וגם ל FTP. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. אם אתה לא רואה את השדות להזנת פרטי הכניסה אל תשתף את הפרטים! המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/ בברכה, |
אוקטובר 6, 2024בְּ- 8:13 am #16257573 | |
Itamar Supporter
הי, סילחה אבל אם שיתפת אותי בפרטי הכניסה, אני משום מה לא יכול לראותם. רק קיבלתי הודעת אימייל שהגבת לכרטיס. אולי חלה תקלה בשיתןף הפרטים כי שנינו הגבנו באתו הזמן. תוכל בבקשה שוב לשתף איתי את פרטיה הגישה ל קישור נסתר? אני מפעיל הודעה פרטית לתגובה הבאה. בברכה, |
אוקטובר 7, 2024בְּ- 9:53 am #16260075 | |
eliranD-2 |
היי איתמר, הכתובת החדשה לאתר שונתה והיא עכשיו home.demayo.co.il. שרשורים חדשים שנוצרו על-ידי Itamar ומקושרים לשרשור זה מופיעים להלן: |
אוקטובר 7, 2024בְּ- 11:11 am #16260839 | |
Itamar Supporter
היי. כתבת: "פתחתי עבורך סביבת פיתוח חדשה עבור הבעיה שיש לנו עם כיבוי התוסף שהוא נשבר." קראתי את כל הכרטיס הזה שוב ואיני רואה שציינת איזו שהיא בעיה כזו - בעיה עם כיבוי התוסף שהוא נשבר. אני לא מבין למה אתה מתכוון. זה נשמע לי נושא אחר לגמרי מעניין הקרדיטים שבו התעסקנו בכרטיס זה. בפורום התמיכה שלנו אנחנו משתדלים שבכל כרטיס יטופל נושא אחד. אחרת כרטיסים יכולים להיות ממש ארוכים ובעיתיים למעקב על ידי הלקוח ועל ידינו. לכן פיצלתי את הכרטיס הזה לכרטיס חדש. לגבי בעיית כיבוי התוסף שאתה מציים בוא נמשיך בבקשה כאן. לגבי הבעיה של הקרדיטים, אם כבר יצרת אתרים חדשים, האם היא הסדרה או שאתה צריך עדיין עזרה עם בעיה זו? חשוב! קישור נסתר הפכתי את ההודעה לפרטית. אבל במשך יום ההודעה היתה פומבית. לכן אני ממליץ לך לשנות את פרטי הגישה שננת לי. אני מפעיל הודעה פרטית חדשה לתגובה הבאה. שם תוכל בשדות מיוחדים לשתף איתי את פרטי הכניסה. אל תשתף את פרטי הכניסה, אם אתה לא רואה את השדות! בברכה, |
אוקטובר 8, 2024בְּ- 11:56 am #16265218 | |
Itamar Supporter
הי ותודה על פרטי הכניסה לאתר שלך. אני יכול להכנס לאתר - קישור נסתר. אבל האמת אני לא בטוח מה שאתה רוצה שאבדוק. הבעיה שבגללה פתחת את הכרטיס הזה היתה שלא הצלחת לרכוש קרדיטים לתרגום אוטומטי עבור האתר קישור נסתר. אבל לדעתי האתר הזה כבר לא באוויר. תקן אותי בבקשה אם אני טועה. בכל מקרה אני לא מבין איזו עזרה אתה צריך עם האתר שננת לי אליו כניסה - קישור נסתר. מה שאני כן יכול לראות שהוא לא רשום לקבלת עדכונים עם WPML. ושלא בצעת את הצעדים הראשונים כאשר מעתיקים אתר מדומיין אחד לאחר. ניתן לראות את זה בהודעה גדולה באדמין כשאתה הולך ל WPML -> ניהול התרגום כאן: קישור נסתר ראה תצלום מסך כתובת-חדשה. נראה שהאפשרות שאתה צריך לבחור היא "כן" כי האתר הועתק מ קישור נסתר והאחרון עדיין באוויר. השאלה היא האם בסופו של דבר גירסת הפרודקשיין אכן תהיה על קישור נסתר? בנוסף לגבי קישור נסתר עליך גם לרשום את WPML לקבלת עידכונים. אתה יכול לראות הודעה גדולה באדמין לגבי זה. למשל בתוספים -> Add New Plugin -> מסחרי כאן: קישור נסתר ראה תצלום מסך רשום-WPML. עליך לרשום את קישור נסתר בחשבון שלך כאן https://wpml.org/account/sites/. ראשית בטל את הרישום עם הקוד אתר הישן בתוספים -> Add New Plugin -> מסחרי. שם לחץ על "בטל את הרישום של WPML לאתר זה". ואז תראה אפשרות לרשום את האתר מחדש. זה כבר יקח אותך לחשבון שלך כאן: https://wpml.org/account/sites/. את זה איני יכול לעשות בשבילך כי אתה חייב לרשום אותו בחשבון שלך. אחרי כל זה תוכל להקצות קרדיטים לתרגום אוטומטי לאתר הזה. בברכה, |