This is the technical support forum for WPML - the multilingual WordPress plugin.

Everyone can read, but only WPML clients can post here. WPML team is replying on the forum 6 days per week, 22 hours per day.

Etichettato: 

This topic contains 8 risposte, has 2 voci.

Last updated by Marcel 1 mese fa.

Assigned support staff: Marcel.

Autore Post
September 12, 2019 at 2:48 pm

Franklin De Leon

Hi

I have tried different things but can't figure out this issue:

This page: hidden link

If you click on the images it takes you to the page but the translations in Italian gives me a 404 error when you clink on the images.

Can you help?

Thank you

September 13, 2019 at 12:49 pm #4568695

Marcel
Supporter

Languages: Inglese (English ) Tedesco (Deutsch )

Timezone: Europe/Madrid (GMT+02:00)

Hi,

Thank you for contacting WPML Support. Please clear your Trash here hidden link and try if you can access the pages now. As the articles are identical, this can cause the problem.

Please let me know

Best Marcel

September 13, 2019 at 1:47 pm #4569003

Franklin De Leon

Hi, I did but till the same problem.

September 13, 2019 at 4:48 pm #4570179

Marcel
Supporter

Languages: Inglese (English ) Tedesco (Deutsch )

Timezone: Europe/Madrid (GMT+02:00)

I checked the post and see that it's already happen when you try to access if via the link the page builder has you: hidden link

Did you recently made any changes to your site which could cause this? Changed Permalinks?

Best Marcel

September 16, 2019 at 6:37 am #4576557

Franklin De Leon

I don't remember. I can't figure out where the problem comes from.
Do you have any ideas or suggestions?

September 16, 2019 at 7:07 am #4576741

Franklin De Leon

I found the issue. It happens when I translate this. hidden link

If I leave the default (non translated) slug, then it works.

Any ideas on how to get it to work?

September 16, 2019 at 2:29 pm #4581313

Marcel
Supporter

Languages: Inglese (English ) Tedesco (Deutsch )

Timezone: Europe/Madrid (GMT+02:00)

Is this Post Type "Resources" part of your Theme or is it custom code? Could you please try to reproduce the issue on this isolated Sandbox?

hidden link

Please let me know how it goes.
Best Marcel

September 16, 2019 at 2:36 pm #4581509

Franklin De Leon

No, it's a custom Post Type, I am using hidden link

hidden link

September 17, 2019 at 7:41 am #4586111

Marcel
Supporter

Languages: Inglese (English ) Tedesco (Deutsch )

Timezone: Europe/Madrid (GMT+02:00)

Thanks, could you please try to reproduce on Sandbox?

The topic ‘[Closed] Translations not found page’ is closed to new replies.