Это форум технической поддержки WPML – плагина для многоязычной WordPress.
Доступно для чтения всем, но только клиенты, купившие WPML, могут оставлять сообщения. Сотрудники WPML отвечают на сообщения форума 6 дней в неделю, 22 часов в сутки.
Эта тема содержит 5 ответов, имеет 2 голоса.
Последнее обновление: alexA-38 1 год, 11 месяцев назад.
При содействии: Andrey.
Автор | Записи |
---|---|
21 февраля, 2023 на 9:09 дп #13076441 | |
alexA-38 |
Сторили товар, хочемо додати переклад, але не можемо цього зробити. Коли натискаємо "створити переклад", программа просить обрати переклад на сторінці товарів. скрытая ссылка Можете подивитись? Паролі для входу тіж самі |
21 февраля, 2023 на 1:03 пп #13079227 | |
Andrey Supporter Языки: Английский (English ) Русский (Русский ) Часовой пояс: Europe/Kyiv (GMT+02:00) |
Дякую за інфу, перевіряю. |
21 февраля, 2023 на 1:34 пп #13079573 | |
Andrey Supporter Языки: Английский (English ) Русский (Русский ) Часовой пояс: Europe/Kyiv (GMT+02:00) |
Така проблема присутня для всіх нових товарів? Яким чином добавляєте новий товар? Наприклад, я бачу, що цей самий товар вже має переклад: Покажіть мені покроково на скріншотах або коротке відео з моменту як додається новий товар та його подальший переклад. |
21 февраля, 2023 на 4:37 пп #13081379 | |
alexA-38 |
Не для всіх. З менеджером порахували, таке у неї було 4 рази у цьому місяці, з яких 2 сьогодні. Відео: скрытая ссылка На моменті коли вона натискає кнопку з плюсиком "Додати переклад РУС" у неї замість вікна перекладу вспливало вікно "виберіть до якого товару додати переклад" і в тому списку новоствореного товару не має. І все, з тим товаром нічого не можна зробити, він повністю заблокований. Тільки видалити і створити новий. Ще анекдот у тому, що я зараз перейшов за посиланням на товар, яке вам надсилав і зним вже все окей, навіть можна створити переклад Я не розумію що відбувається |
22 февраля, 2023 на 9:54 дп #13087015 | |
Дякую за відео, начебто все ОК на відео. Так, продивився це товар ще раз, бачу, що добавлений переклад. Ви пробували робити переклад використовуючи Advanced WPML Editor (Расширенный редактор перевода)? Він налаштовується в WPML >> Настройки > Редактор перевода. |