Skip navigation

Эта тема решена. Вот описание проблемы и ее решения.

Проблема:
Клієнт зіткнувся з проблемою, де сторінки варіативних товарів не відображаються на сайті, хоча в адміністраційній панелі вони існують. Проблема стосується всіх товарів у певних категоріях.
Рішення:
Ми виявили, що проблема пов'язана з опцією "Ajax Variation Threshold" у налаштуваннях теми Woodmart. Ця опція обмежувала завантаження варіативних товарів. Для вирішення проблеми ми додали наступний код до файлу

functions.php

дочірньої теми:

add_filter( 'woocommerce_ajax_variation_threshold', '__return_false' );

Цей код знімає обмеження і повинен вирішити проблему з відображенням товарів.

Якщо це рішення не допоможе або воно вже застаріло, рекомендуємо перевірити відомі проблеми, переконатися, що ви використовуєте останні версії тем і плагінів, а також відкрити новий запит на підтримку тут.

Это форум технической поддержки WPML – плагина для многоязычной WordPress.

Доступно для чтения всем, но только клиенты, купившие WPML, могут оставлять сообщения. Сотрудники WPML отвечают на сообщения форума 6 дней в неделю, 22 часов в сутки.

Помечено: ,

Эта тема содержит 0 ответ, имеет 0 голоса.

Последнее обновление: Andrey 2 недели, 5 дней назад.

При содействии: Andrey.

Автор Записи
16 апреля, 2025 на 11:55 дп #16938534

Юрій Воробйов

Доброго вечора. Не знаю що пішло в цей раз не так, але я вже жалкую, що переклав сайт. Очистіть, будь ласка, пам'ять перекладів, щоб у майбутньому тові товари не переклалися так само.

І ще виявив проблему:
скрытая ссылка сторінка пуста, хоча якщо натиснути редагувати товар то він там є, але коли переходиш навіть із картки товару за посиланням на товар - його там немає.

Це всі товари з категорії скрытая ссылка

та скрытая ссылка

Я можу створити вам адмінський доступ до сайту, можливо ви побачите що до цього призводить?

16 апреля, 2025 на 12:00 пп #16938557

Andrey
Сторонник WPML с 06/2013

Языки: Английский (English ) Русский (Русский )

Часовой пояс: Europe/Kyiv (GMT+03:00)

Я правильно розумію, що цей товар створено мовою за замовчуванням? Якщо тимчасово вимкнути WPML, чи відображається цей товар на сайті?

Щоб мати змогу краще допомогти вам, мені потрібно тимчасово отримати доступ до вашого сайту (облікові дані адміністратора WordPress і доступ по FTP).
Бажано, щоб це був тестовий сайт, на якому відтворюється проблема — якщо така можливість є.

Ви знайдете відповідні поля для введення цієї інформації нижче поля для коментарів, коли залишатимете свою відповідь.
Уся надана інформація буде конфіденційною — тобто її бачитимете тільки ви та я.

17 апреля, 2025 на 2:18 пп #16944501

Юрій Воробйов

там логін - пошта: wpml_support_test@wpml.com

17 апреля, 2025 на 2:30 пп #16944522

Andrey
Сторонник WPML с 06/2013

Дякую за надані доступи. Я активував плагіни WPML та перевірив сторінку товару:
скрытая ссылка — бачу, що вона відображається коректно.

Можливо, у вас є інший приклад товару, на якому проблема все ще проявляється?

Кольє-з-діамантами-коло-з-білого-золота-«Крісті».png
17 апреля, 2025 на 2:34 пп #16944645

Юрій Воробйов

скрытая ссылка ось тут відкрив і не працює.

17 апреля, 2025 на 5:07 пп #16945417

Andrey
Сторонник WPML с 06/2013

На перший погляд, я не бачу очевидної причини проблеми.
Чи можу я створити копію Вашого сайту для тестування в локальному середовищі?

18 апреля, 2025 на 5:16 дп #16946204

Юрій Воробйов

Так, звісно. Робіть все необхідне, щоб якнайшвидше вирішити проблему.

18 апреля, 2025 на 10:34 дп #16947008

Юрій Воробйов

Привіт.

Чесно кажучи, це все виглядає вже занадто повільно, заплутано і проблемно. Вам самим не здається?

Я сплатив понад 200 євро, щоб автоматично перекласти сайт, розраховуючи на якісний та швидкий результат.
Натомість я отримав:

некоректні переклади, з повторенням частин назв;

технічні обмеження, які не дозволяють виправити лише назви або слаги;

витрачений у нікуди вихідний час на ручне виправлення помилок;

і тепер — проблеми зі зникненням товарів після перекладу.

Я не купував DeepL, я платив вашій компанії. А це ваша інтеграція, ваша памʼять перекладів, ваш інтерфейс, який не дозволяє нормально керувати процесом.

Все це мало спростити мою роботу, а не перетворити її на квест з ручним редагуванням кожного товару. Ситуація мене абсолютно не влаштовує.

Я очікую, що:

сайт буде перекладено автоматично коректно, як я і спочатку розраховував;

якщо потрібно — ви видалите залишки поточного перекладу на своїй стороні (адже копія точно у вас є);

переінсталюєте плагін, очистите памʼять перекладу;

і повторно запустите переклад сайту без помилок, без потреби витрачати ще кредити або вручну виправляти те, за що я вже заплатив.

Це все — ваша віртуальна валюта, ваш плагін і ваша відповідальність. Я прошу не поради, а реальне вирішення ситуації, яка склалась. Інакше, вважаю, що сервіс не відповідає заявленим обіцянкам, і це має бути вирішено вже, а не коли-небудь.

18 апреля, 2025 на 11:03 дп #16947033

Andrey
Сторонник WPML с 06/2013

Дякую за відповідь. Я створю копію сайту, щоб спробувати проаналізувати та вирішити проблему.

Я також спробую відтворити проблему з некоректним перекладом назви товару, щоб повідомити про неї розробникам.

18 апреля, 2025 на 12:15 пп #16947208

Andrey
Сторонник WPML с 06/2013

Зараз перевіряю товар: скрытая ссылка — як оригінал, так і переклад. Обидві версії відображаються коректно.

Чи є якісь конкретні дії, після яких товар перестає відображатися? Або, можливо, є інший приклад товару, де проблема все ще виникає?

Також переглянув рандомно кілька інших товарів — жодних проблем не виявив.

18 апреля, 2025 на 1:16 пп #16947392

Юрій Воробйов

Я вже звертався до вас у повідомленні 17 квітня, 2025 о 14:34 (посилання на приклад проблемного товару):
скрытая ссылка — цей товар не працював тоді, не працює і зараз.
А той товар, який ви перевіряєте (скрытая ссылка) — навпаки, відкривається одразу після активації/деактивації плагіна.

Тобто ви постійно перевіряєте товар, який і так працює.
А проблема — в іншому: жоден товар з підкатегорії “Chaining” не відкривається:
скрытая ссылка

І ще одне важливе питання, на яке я досі не отримав прямої відповіді:

❗️Чому так складно повністю та якісно перекласти сайт за допомогою вашого плагіна, щоб:

результат відповідав очікуванню після оплати понад 200 євро;

сайт залишався працездатним;

не було втрати контенту або технічних помилок після перекладу?

З мого боку все оплачено. Я не прошу додаткових бонусів чи компенсацій.
Я просто хочу отримати результат, за який я вже заплатив, — повністю перекладений і стабільно працюючий сайт.

Вам, зі свого боку, не потрібно витрачати кредити — це внутрішня система. Але ваш плагін завдає мені реального фінансового збитку, бо ми не можемо запускати сайт у продакшн через проблеми з перекладами.

Screenshot_17.png
18 апреля, 2025 на 2:02 пп #16947559

Andrey
Сторонник WPML с 06/2013

Це дуже дивно — я був упевнений, що все працювало раніше. Але зараз бачу, що виникла проблема. Спробую зʼясувати причину локально.

❗️Чому так складно повністю та якісно перекласти сайт за допомогою вашого плагіна, щоб:

результат відповідав очікуванню після оплати понад 200 євро;

сайт залишався працездатним;

не було втрати контенту або технічних помилок після перекладу?

З мого боку все оплачено. Я не прошу додаткових бонусів чи компенсацій.
Я просто хочу отримати результат, за який я вже заплатив, — повністю перекладений і стабільно працюючий сайт.

Вам, зі свого боку, не потрібно витрачати кредити — це внутрішня система. Але ваш плагін завдає мені реального фінансового збитку, бо ми не можемо запускати сайт у продакшн через проблеми з перекладами.

Дякую за ваш відгук.

На жаль, так іноді трапляється — залежно від особливостей сайту, мови, налаштувань і контенту можуть виникати технічні нюанси, які складно передбачити наперед. Мені щиро шкода, що це сталося, але я роблю все можливе, щоб допомогти вам вирішити ситуацію.

У початковій темі ви зазначили, що близько 40% назв товарів мали дублікати. Як з’ясувалося, проблема була в тому, що DeepL неправильно перекладав певні комбінації слів у назвах товарів. Звісно, вам не слід було з цим стикатися, тому я компенсував частину витрачених вами кредитів, щоб ви могли повторно перекласти ці товари, обравши інший механізм перекладу.

Зі свого боку я вже передав інформацію нашій команді розробників щодо цієї проблеми з перекладом.

Вам, зі свого боку, не потрібно витрачати кредити — це внутрішня система.

Ні, не зовсім так. Кожного разу, коли Ви виконуєте автоматичний переклад, ми сплачуємо за використання відповідного сервісу перекладу.

Але ваш плагін завдає мені реального фінансового збитку, бо ми не можемо запускати сайт у продакшн через проблеми з перекладами.

Чи отримуєте Ви помилку також і при використанні Google як провайдера перекладу?

18 апреля, 2025 на 3:34 пп #16947720

Andrey
Сторонник WPML с 06/2013

Дякую за очікування. Мені вдалося знайти причину проблеми.

У Вашій активній темі є опція “Ajax Variation Threshold” (поріг для AJAX-завантаження варіацій), яка знаходиться в Theme Settings → Shop → Variable Products. З якоїсь причини, для деяких Ваших варіативних товарів у комбінації з іншими плагінами, значення цього порогу спрацьовувало нижче за встановлене, через що тема не відображає шаблон товару. Це також пояснює, чому проблема періодично зникала.

Чому саме це відбувається — сказати складно, це питання до автора теми. Але очевидно, що для певної мети він додав таку опцію.

Щоб вирішити проблему, я додав до файлу functions.php Вашої дочірньої теми наступний код:

add_filter( 'woocommerce_ajax_variation_threshold', '__return_false' );

Це має зняти обмеження і забезпечити коректне відображення варіативних товарів.

18 апреля, 2025 на 5:04 пп #16947867

Юрій Воробйов

Дякую за відповідь. Як я розумію мені достатньо на моєму сайті просто додати цей фрагмент коду у function.php і не обов'язково переносити увесь сайт? І я буду вдячний якщо ви трохи докладніше напишете про ці обмеження у темі, щоб я міг написати про це у підтримку woodmart.

18 апреля, 2025 на 5:54 пп #16947981

Andrey
Сторонник WPML с 06/2013

Так, Ви можете просто додати цей код на свій сайт.
Альтернативно — спробуйте збільшити значення варіаційного порогу в налаштуваннях Вашої теми. Я прикріпив скріншот для зручності.

У попередній відповіді я детально описав, що саме вдалося з’ясувати.
На жаль, у мене немає додаткових деталей, але впевнений, що цієї інформації буде достатньо, щоб передати її автору теми як опис проблеми та можливого способу її вирішення.

Гарних Вам вихідних!

Налаштування-теми-‹-14-KARAT-—-WordPress.png