זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.
כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.
מחבר | פוסטים |
---|---|
דצמבר 24, 2024בְּ- 7:36 am #16542784 | |
eytanC |
רקע הנושא: תסמינים: שאלות: |
דצמבר 24, 2024בְּ- 8:40 am #16542874 | |
Itamar Supporter
שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית ) אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00) |
הי, אני יכול לראות את הבעיה שאתה מדבר עליה באתר שלך. אבל אני לא בטוח שזו בעיה שנגרמת בגלל WPML. אסביר למה אני חושב ככה. מחליף השפות באתר שלך זה לא המחליף שפות האורגני של WPML. אני רואה שפות נוספות במחליף השפות שלפי המידע שצירפת לכרטיס זה הן לא שפות שהוספו על ידי WPML. אני רואה רק את עברית כשפה הראשית ואנגלית כשפה המשנית. כך שאני לא מבין איך נופו לשם גם צרפתית, איטלקית, ספרדית ועוד שפות. איך יצרת את את מחליף השפות הזה? בכלל אני רואה פה בעיה גדולה עם שאר השפות האילו (שלא נראה שהוספו על ידי WPML). למשל אם אני מחליף את הפוסט הזה קישור נסתר לספרדית אני מקבל את העמוד הזה קישור נסתר. הכתובת של העמוד הזה היא כביכול באנגלית /en/. אך התוכן בכלל בתרפתית. ראה תצלום מסך מצורף. איף הוספת את השפות האילו לאתר שלך? בנוגע לבעיה עצמה, אודה לך אם תוכל לוודא האם היא באמת נגרמת בגלל WPML. בשביל הניסיון הזה בצע בבקשה את הדבר הבא. 1. גש ל WPML -> שפות. בברכה, |
דצמבר 24, 2024בְּ- 11:56 am #16543599 | |
eytanC |
אני לא חושב שזה קשור לתוסף. יש פה משהו מוזר, שכפלתי את הבסיס נתונים לסביבה הלוקאלית שלי, וגם לסביבת ה staging שלנו, ושם הכל עבד תקין. אותן גירסאות וורדפרס ותוספים. |