תוכל בבקשה לפרט איך הוספת את החלק הזה?
האם זה בעזרת פלגין ספציפי כל שהוא?
תוכל גם לפרט איך תרגמת את העמוד הזה?
האם תרגמת בעצמך או בעזרת התרגום האוטומטי?
שלום איתמר. החלק הזה היה באתר ברגע שבנו אותו. והוא גם כבר תורגם לכל השפות כולל רוסית. כנראה בשלב מסוים עשינו איזשהו חידוש בתרגומים ואז בעמוד של התרגום לרוסית החלק נשאר בעברית. לכל שאר השפות הוא כן תורגם. תודה רבה.
כתבת: "כנראה בשלב מסוים עשינו איזשהו חידוש בתרגומים ואז בעמוד של התרגום לרוסית החלק נשאר בעברית."
אם ביצעתם שינויים בעמוד המתורגם עם העורך של וורדפרס ולא עם עורך התרגום של WPMLת זה משהו שהיה עלול לגרום לבעיה הזה.האם זכור לך שעשיתם משהו כזה?
בכל מקרה, בצע בבקשה את הפעולות הבאות ובדוק אם זה עוזר.
א. ייתכן מאוד שהסיבה לכך היא מכיוון שדרישות המינימום של התקנת הוורדפרס שלך אינן עומדות בדרישות המינימום של WPML. כשאני מסתכל באינפורמציית הדיבוג (debug info) שצירפת אני יכול לראות ש WP Memory Limit באתר שלך עומד על 40M. דרישות המינימום שלנו הן להלן:
- PHP 7 ומעלה (זה בסדר בהתקנה שלך).
- WP Memory Limit 128MB ויותר אם ניתן.
- MySQL 5.6 ומעלה.
תוכל לקרוא בפירוט על כך בקישור הבא. קישור נסתר
האם זה אפשרי מבחינתך לשנות את דרישות המנימום האלו?
ייתכן שתצטרך לפנות לשם כך לחברת האיחסון של האתר שלך.
מה שנראה לי שקשור לעניין שלך פה (שהתרגומים לא נראים) זה עניין ה WP Memory Limit
אתה יכול לנסות לפתור את זה בעצמך לפני שאתה פונה לחסרת האיחסון.
הדרך לעשות זאת זה באמצעות הקובץ wp-config.php בהתקנת האתר שלך.
הוסף את השורות הבאות בקובץ זה.
ב. עדכן את WPML ו Strings Translation ו Media translation לגרסתם האחרונה. השבוע שיחררנו גרסאות חדשות לתוספים המרכזיים האילו שלנו ואצלך באתר זה הגירסאות המוקדמות יותר. אם אתה לא רואה שיש עדכון לפלגינים שלנו אתה יכול לבדוק את זה באתר שלך כאן:
קישור נסתר
לחץ על כפתור "בדוק אם יש עדכונים" ותוכל לעדכן משם.
בגרסה האחרונה של וורדפרס נכללו שינויים שקשורים לתרגום מחרוזות. אנחנו עשינו את האדפטציות שלנו לעניין בגרסאות האחרונות שאני מבקש שתעדכן אליהם. חשוב שתעשה את הדברים בסר שהסברתי אותם. אחרי זה חכה כשעה שעתיים (תהליכים יקרו ברקע) ובדוק אם זה תיקן את הבעיה. הקפד בבקשה, לנקות את הקאשינג באתר שלך להיות בטוח שאתה לא צופה בגירסה ישנה שלו.
האם תוכל לבצע את השינויים האלה ולראות אם זה עוזר?
בברכה,
איתמר.
הנושא '[סגור] החלק של שאלות ותשובות לא מתורגם לרוסית ' סגור לתשובות חדשות.