דלג על ניווט

זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.

כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 - -
14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 - -

אזור זמן של תומך: Asia/Jerusalem (GMT+02:00)

נושא זה מכיל 34 תגובות, יש ל 2קולות.

עודכן לאחרונה על ידי Itamar לפני שנה 1, חודש 1.

בסיוע: Itamar.

מחבר פוסטים
דצמבר 11, 2023בְּ- 8:23 am #15033557

natanelg

Hey,
i have a site with woocmerce subscriptions + learndash + wpml.
the transtaled subscription for my learndash course site is not giving any accsess to any kind of the learndash courses even that i set it up .
and its not making the subscription active even the users finished checkout and paid.
NEED IMMIDIENTLY HELP!!

דצמבר 11, 2023בְּ- 9:33 am #15034549

Itamar
Supporter

שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית )

אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00)

הי,

אני משיב בעברית כי פתחת את הכרטיס בפורום העברי.

Learndash תואם באופן רישמי עם WPML. בדוק בבקשה שאתה עוקב אחר ההוראות שלנו לעבודה עם Learndash.

https://wpml.org/documentation/plugins-compatibility/how-to-create-multilingual-online-courses-websites-using-learndash-and-wpml/

בנוסף יש לנו שתי בעיות ידועות עם Learndash. נראה כי הבעיה הבאה קשורה לבעיה באתר שלך. אנא בדוק אותה ופעל לפי ההצעה שלנו ובדוק אם זה מתקן את הבעיה באתר שלך.

https://wpml.org/errata/learndash-enable-nested-urls-conflict-with-appear-as-translated-mode/

בברכה,
איתמר.

דצמבר 11, 2023בְּ- 3:52 pm #15039147

natanelg

בס"ד
היי, הכל תקין מבחינת ההגדרות והכל עבד כשורה והפסיק לעבוד בפתאומיות - גם כשאני פותח מוצר לא תרגום שהשפה שלו אנגלית ומשייך את הקורסים הרלוונטים כמנוי - הקורסים לא משתייכים .

דצמבר 11, 2023בְּ- 4:10 pm #15039249

Itamar
Supporter

הי,

אתה יכול בבקשה לתת לי כניסה לאתר שלך ולהסביר לי במדויק את הצעדים שאני צריך לקחת על מנת לראות את הבעיה הזו?

זה יהיה מצויין אם תוכל להקליט לי וידאו של המסך שמראה את הצעדים להגיע לבעיה הזו. אני רוב הפעמים משתמש לצורך כך ב LOOM.

קישור נסתר

אנא שתף איתי כניסה לאתר שלך על מנת שאוכל לבדוק את הבעיה. על מנת שלא לפגוע באתר שלך שבאויר עדיף שתיצור העתק של האתר שלך (staging site) על אותו שרת ותתן לנו כניסה לשם. בכל מקרה הרשה לי בבקשה, אם יש צורך, לעדכן את וורדפרס, ערכת העיצוב והתוספים. בנוסף הרשה לי להחליף את ערכת העיצוב לערכת עיצוב דיפולטיבית של וורדפרס. והרשה לי לכבות ולהדליק תוספים. אצטרך גם גישת FTP לאתר שלך בבקשה. כמו כן, אצטרך את אישרוך שיש לך גיבוי עדכני לאתר שבמידה ומשהו משתבש תוכל לשחזר את האתר מן הגיבוי. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/

בברכה,
איתמר.

דצמבר 11, 2023בְּ- 6:07 pm #15039999

natanelg

מצרף לינק לוידיאו הממחיש את הבעיה - הצלחתי לעשות ללא קול.
אני בעצם מראה את תהליך הרכישה בעברית ואיך הכל עובד תקין,
ולאחר מכן בדיוק את אותו התהליך באנגלית, רק שזה לא עובד תקין, היוזר לא הופך למנוי ולא משתייכים לו הקורסים.
קישור נסתר

דצמבר 12, 2023בְּ- 9:42 am #15043733

Itamar
Supporter

הי,

תודה על הוידאו, זה עזר לי להבין את הבעיה. אני גם יכולתי לראות את הבעיה בעצמי באתר שלך.

ייתכן שזו בעיה חדשה שעדיין לא מוכרת לנו ולא דווחה. במקרה כזה אנחנו צריכים לשחזר את הבעיה באתר עם התקנת וורדפרס חדשה רק עם התוספים המעורבים. אז אוכל להעביר את בדיקת הנושא לצוות התאימות שלנו. לשם כך יצרתי אתר ניסיון. הגדרתי אותו שעברית תהיה השפה הראשית ואנגלית השפה השניה. כמו באתר שלך. התקנתי גם והגדרתי (הגדרות בסיסיות) את ווקומרס. תוכל בבקשה להתקין באתר את Learndash ו WooCommerce Subscriptions ולשחזר את הבעיה?

הקישור הזה יכניס אותך ישר לאדמין של האתר ניסיון.

קישור נסתר

כשתססים השב בבקשה לכרטיס הזה ואני אמשיך משם.

תודה,
איתמר.

דצמבר 12, 2023בְּ- 9:45 am #15043761

natanelg

היי,
בשביל woocomerce subscriptions צריך רישיון של $239 לשנה לכל אתר בנפרד.

דצמבר 12, 2023בְּ- 9:55 am #15043827

natanelg

אשמח אם צוות התאימות יבצע את הבדיקות והתיקונים באתר ששלחנו - משום שהאתר הוא לייב והפונקציונאליות הפסיקה לעבוד פשוט תוך כדי - כבר נוצר נזק כספי אדיר בגלל התקלה הזו.

דצמבר 12, 2023בְּ- 9:58 am #15043899

Itamar
Supporter

הי,

התקנתי WooCommerce Subscriptions באתר ניסיון. אתה יכול להמשיך.

אבל לפני שאתה ממשיך שים לב לדבר הבא. WooCommerce Subscriptions אינו מעודכן באתר שלך. הוא עומד על גירסה 5.1.2 והגירסה האחרונה היא 5.7.0. אתה יכול לבדוק את זה פה.

קישור נסתר

אני התקנתי את הגירסה 5.7.0 באתר ניסיון. אבלל לפני שאתה מתחיל עם תהליך השיחזור שם עדכן בבקשה את WooCommerce Subscriptions באתר שלך ובדוק אם הבעיה נמשכת. זה הצעד המתבקש לעשותו מכיוון שזה עשווי לפתור את הבעיה.

בברכה,
איתמר.

2023-12-12_11-57-27.jpg
דצמבר 12, 2023בְּ- 10:21 am #15044119

natanelg

בס"ד
היי תודה רבה ששמת לב, לרגע גם אני חשבתי שזה יפתור את הבעיה .
אבל זה לא קרה..

דצמבר 12, 2023בְּ- 10:28 am #15044213

Itamar
Supporter

אז השלב הבא הוא לשחזר את הבעיה באתר ניסיונות. אז אוכל להעביר את זה לבדיקה של צוות התאימות שלנו.
תוכל להמשיך עם זה בבקשה?

דצמבר 12, 2023בְּ- 10:35 am #15044255

natanelg

בס"ד
היי, ניסיתי לעשות אבל יש שם כל מיני תקלות שלכם עם הlearndash זה לא מזהה את הextensions בשביל שזה יעבוד איתכם ועם הwoocmerce וכו'..
אני בעצמי צריך להמשיך ולנהל את העסק שלי - אני לא קונה מערכת בשביל שזה לא יעבוד.
אבקש שתפתרו את הבעיה יש לכם גישה מלאה לאתר שלי עם הבעיה בתוכו - אתר פעיל וקיים ואנחנו לא אמורים לסבול מכך .

דצמבר 12, 2023בְּ- 12:26 pm #15045745

Itamar
Supporter

הי,

מפתח מצוות התאימות שלנו הציע שאבדוק אם הבעיה קורת רק עם WooCommerce Subscriptions ללא קשר ל LearnDash. אני בודק את זה עכשיו ואחזור אליך בנושא.

דצמבר 12, 2023בְּ- 1:50 pm #15046627

Itamar
Supporter

הי,

לא הצלחתי לשחזר את הבעיה רק עם WPML ו WooCommerce Subscriptions.

באתר הניסיון שלנו הגדרתי את המוצר כמו שאני רואה שהוא מוגדר באתר שלך.

קישור נסתר

בנוסף גם הגדרתי את WooCommerce Subscriptions כמו שהוא מוגדר אצלך כאן.

קישור נסתר

במקרה של האתר ניסיון כשרוכשים מנוי באנגלית (השפה השנייה) נוצר יוזר חדש עם תפקיד Subscriber. אנא ראה תצלום מסך sub-user.jpg.

באתר שלך אני רואה שתרגמת את המוצר עם העורך של וורדפרס ולא עם עורך התרגומים של WPML. ראה תצלום מסך wp-editor.jpg. זה יכול לגרום לבעיות ואלי אפילו לבעיה הספציפית שבגללה פנית אלינו.

תוכל בבקשה לבדוק אם הבעיה קורת כשאתה מתרגם את המוצר Subscription עם עורך התרגום של WPML?

פאולה הקולגה שלי אמרה לי שפתחת גם צ'אט בנושא. לנוכח זה שמשתמע שאתה לא מרוצה מהתמיכה שלנו, חשוב לי להבהיר את הדברים הבאים. המאמץ במקרים כאילו אמור להיות משותף מצדך ומצדינו. זה נכון במיוחד לגבי מקרים כאלו בהם מעורבים פלגינים מצד שלישי. אין לנו אפשרות לדעת איך הגדרת את Learndash ובכלל את כל ההגדרות המעורבות בנושא. וגם לגבי WooCommerce Subscriptions אולי פספסתי חלק מההגדרות. המומחיות שלנו היא WPML ולא התוספים מצד שלישי, אפילו אם הם תואמים באופן רישמי עם WPML. בכל מקרה נמשיך לעשות את כל המאמצים לעזור לך עם בעיה זו. אך חשוב שתדע שזה עשוי לקחת זמן. אם ניתן יהיה בידינו נספק לך פתרון זמני לבעיה. אך הבן בבקשה שבסופו של דבר ייתכן ונצטרך את שיתוף הפעולה של מפתחי התוספים האחרים, וזה עשוי לקחת זמן שלא רק תלוי בנו. לעיונך עמוד מדיניות התמיכה שלנו.

https://wpml.org/he/purchase/%d7%9e%d7%93%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%9e%d7%99%d7%9b%d7%94/

אסור לנו, צוות התמיכה, לבצע כל פעולה באתר פרודקשיין שלך. אם אתה רוצה אני יכול לקחת העתק של האתר שלך. אז נוכל להמשיך לבדוק את הבעיה בשרתים שלנו ללא סיכון לאתר שלך שבאוויר. לשם כך אני צריך את אישורך המפורש לזה. בנוסף אני גם צריך את אישורך להתקין תוסף כמו All In One Migration או Duplicator על מנת לעשות העתק של האתר שלך.

האם אתה מסכים לכך?

בברכה,
איתמר.

wp-editor.jpg
sub-user.jpg
דצמבר 12, 2023בְּ- 2:03 pm #15046701

natanelg

בס"ד
היי איתמר קודם כל אני מעריך כל עזרה, פניתי בצ'אט כי אני צריך עזרה מידית בנושא - כל רגע כזה שווה כסף ומשתמשים שלא נרשמים או מבקשים לבטל.
יש לך אישור לבצע כל פעולה שצריך בשביל לגרום לדברים לקרות, בנוסף אשמח אם תוכל לייצר מוצר דמו בנוסח שיצרת אצלך עם הפתיחה של גישה של 2 הקבוצות שיש במוצר הקיים היום- אולי הוא נוצר לא תקין .
*למרות שחשוב לי להבהיר הכל עבד תקין לחלוטין עד לפני שבוע +- שהתחלנו להבין שיש בעיה.
אשמח לקבל עדכון ממך בנושא לגבי המוצר דמו ותהליך השלמת מעבר האתר.

הנושא '[סגור] TRANSLTAED PRODUCT NOT GIVING SUBSCRIPTION AND LEARNDASH COURSES ' סגור לתשובות חדשות.