My name is Edan Lloyd.
I made a site of myself about my coping with Tourette syndrome.
On this site I put publication that i wrote from my experience and articles that I was part of them.
I translated the site to English using WPML but one of the pages in english isn't aligned to the right.
The URL to my site is: קישור נסתר
I need your help in solving this issue,
Thanks in advance,
Edan Lloyd
סליחה על התגובה המאוחרת. אתמול הייתי החופש ואני התומך היחידי של הפורום בעברית לכן היה עיכוב בתגובה.
נראה שבהתחלה כתבת בעברית ואז שינית לאנגלית. אמשיך כאן בעברית מכיוון שזה הפורום העברי. אם נוח לך יותר באנגלית אמור לי בבקשה.
ראשית חשוב לי לציין שענייני ימין-שמאל \ שמאל-ימין בדרך כלל לא נובעים בגלל WPML. זה עניין שיותר קשור לערכת העיצוב בה אתה משתמש ויתכן שלפלגינים של עיצוב כמו אלמנטור לדוגמה. אני מדבר על פלגינים שנקראים בוני עמודים (Page builder). בכל מקרה אעזור לך עם הבעיה הזו ככל שאוכל.
אבל אני חייב לומר שאני קצת מבולבל בקשר לבעיה שאתה מציג. אסביר עכשיו את מקור הבלבול שלי.
אתה כתבת: "יש עמוד באתר שהאנגלית לא מיושר לימין כמו שצריך להיות ואני רוצה לתקן את זה אבל לא מצליח."
אבל אנגלית נכתבת משמאל לימין ולכן יישור של אנגלית צריך להיות לשמאל. כשאני מסתכל בקישור לאתר שלך שצירפת הכל נראה לי בסדר עם האנגלית. היא מיושרת לשמאל וזה נראה כמו שצריך. ראה תצלום מסך מצורף.
האם כבר סידרת את הבעיה באתר שלך?
אם לא הבנתי אותך נכון ועדיין יש בעיה, אנא שתף איתי מידע נוסף והכי חשוב תצלומי מסך של הבעיה.
בברכה,
איתמר.
הנושא '[סגור] עיצוב תרגום באנגלית של דף באתר ' סגור לתשובות חדשות.