השרשור הזה נפתר. להלן תיאור הבעיה והפתרון.
Problem:
XTRA בעמודים המתורגמים יש איזור לבן בין ההאדר לאיזור התוכן הראשי. זה קורה עם ערכת העיצוב
Solution:
הכרטיס לא הגיע לכדי פתרון
חשוב להדגיש כי ערכת העיצוב המדוברת אינה תואמת באופן רישמי עם הפלגין שלנו
אם אתה משתמש בערכת העיצוב הזו ונתקל בבעיות פתח בבקשה כרטיס חדש בפורום התמיכה שלנו
זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.
כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.
תגיות: Compatibility
מחבר | פוסטים |
---|---|
יוני 13, 2023בְּ- 11:28 pm #13820503 | |
ruchig |
אחרי שמשנים לשפה אחרת מעברית אז נוצר שטח אפור ושטח לבן ריק בין הheader לתמונת הפתיחה, ניסיתי למחוק באמצעות קוד אך זה צמצם מעט, מה הפתרון? וכאן מופיעה השגיאה עם המרווח: https://wpml.org/wp-content/uploads/tmp/bug1_2.png |
יוני 14, 2023בְּ- 7:23 am #13822071 | |
Itamar Supporter
שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית ) אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00) |
הי ראשית אני רוצה להתנצל על בעיות הכיוונים ימין-שמאל ושמאל-ימין שיש פה בפורום בעברית אני יכול לראות את הבעיה באתר שלך אם המידע הזה עוזר לך אנא השתמש בו לתיקון הבעיה אנא שתף איתי כניסה לאתר שלך על מנת שאוכל לבדוק את הבעיה בברכה, |
יוני 14, 2023בְּ- 1:50 pm #13825835 | |
Itamar Supporter
הי ותודה על פרטי הכניסה בנתיים הצלחתי להוריד את השטח האפור :ב title-type.jpg ראה תצלום מסך זה ביטל את השטח האפור :ואז ב color-and-styling.jpg ראה תצלום מסך אבל זה לא העלים את השטח הלבן CSS אני חושד שחלקמהבעיה זו בעיה של קאשינג של קבצי תודה איתמר |
יוני 14, 2023בְּ- 9:56 pm #13828339 | |
ruchig |
היי איתמר, אז מה שקרה זה שזה הרס את העמודים האחרים עם הפוטר והעלים את החלק האפור, ניקיתי מטמון ולא עזר לצערי אני צריך להחזיר את ההגדרות לאיך שהיו קודם בגלל שזה הרס את העמודים באתר.. תיקון: סידרתי את הBody וככה נעלם השטח האפור |
יוני 15, 2023בְּ- 6:57 am #13829379 | |
Itamar Supporter
הי מוזר שקרתה בעיה עם הפוטר כי בכלל לא התעסקתי איתו בכל מקרה זה מה שקורה לפי מה שאני יכול לראות .mt0 { margin-top: 0 !important; } margin-top-important.jpg ראה תצלום מסך מצורף בעמודים בשפות האחרות יש הוראת סי-אס-אס שמוסיפה מרווח של 80 פיקסלים מעל איזור התוכן עם הקלאס .page_content { position: relative; margin: 80px 0; } זה בעצם מה שיוצר את השטח הלבן .page_content{ margin-top: 0 !important; } הוסף אותה באיזור המיועד להוראות סי-אס-אס מוצאמות אישית אז אם אתה מוסיף את זה וזה עובד לך ומתאים לך להשאר עם הפתרון הזה אז סבבה בברכה, |
יוני 15, 2023בְּ- 10:34 am #13831471 | |
ruchig |
לא בעצם כלום לא הסתדר, מה שקורה זה שזה מסתיר את הכותרת עמוד לכל העמודים במקום רק לדף בית, זה מקפיץ את הכותרת עמוד עזבו אני כבר אסתדר ציפיתי שתפתרו את זה... |