תוכל בבקשה לפרט איך יצרת ואיך תרגמת את הפופאפ הזה?
במידה ואתה צריך עזרה נוספות ממני, אוכל לעזור לך טוב יותר אם תשתף איתי את אינפורמציית הדיבוג שלך (debug information)? המידע הזה נותן לי לראות עם איזו ערכת עיצוב ופלאגינים אתה משתמש ומה הגרסאות שלהם.
כמו כן, בעזרת המידע הזה אוכל לדעת יותר על מבנה השרת שלך ועוד נתונים לגבי WPML.
היי, עשיתי תרגום אוטומטי כעיקרון, רק הפופאפ של הוואטסאפ מופיע משום מה ב-2 השפות, לא עשיתי איתו שומדבר מיוחד.
רושם לי שגיאה על הלינק לאיתור באגים למעלה משום מה, אז מצרפת פה: קישור נסתר
בכל זאת יעזור לי אם תגידי איך יצרת את הפופאפ. האם הוא נוצר עם אלמנטור?
איזו שגיאה זה נותן לך על הלינק לאיתור באגים? תוכלי לצרף תצלום מסך בבקשה?
אני מבקש ממך כניסה לאתר שלך על מנת שאוכל לבדוק את הנושא. אבל בבקשה ספקי גם כל מידע נוסף שיכול לעזור לי. בלי זה יהיה לי קשה לעזור לך.
אנא שתף איתי כניסה לאתר שלך על מנת שאוכל לבדוק את הבעיה. על מנת שלא לפגוע באתר שלך שבאויר עדיף שתיצור העתק של האתר שלך (staging site) על אותו שרת ותתן לנו כניסה לשם. בכל מקרה הרשה לי בבקשה, אם יש צורך, לעדכן את וורדפרס, ערכת העיצוב והתוספים. אני מבקש שתשתפ-י איתי את פרטי הכניסה לאדמין וגם ל FTP. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/
הנושא '[סגור] הפופאפים לא עובדים בעברית למרות שיש תרגום ' סגור לתשובות חדשות.