היי איתמר,
נעזרתי במדריכים שנתת לי לגבי תרגום מחרוזות ומציאת מחזורות נסתרות.
יש דברים שמצאתי שם וזה עזר לי.
אבל יש משהו שאני עדיין לא מוצא.
אשמח לעזרתך.
יש לי עמודי עגלה (תמונה 33) ותשלום שנוצרו באמצעות Woo Page Builder (תמונה 22).
ניסיתי לחפש את המחרוזות שלהם דרך "לוקליזציה של ערכות נושא ותוספים". (תמונה 11)
התוסף JetWooBuilder מופיע שם אבל זה עם אפס (0) מחרוזות שזוהו.
איך אני מגיע לחקים הלא מתורגמים שנותרו בעמוד הזה?(תמונה 33)
המחרוזות האילו אמורות להיות כשאתה מתרגם את הטמלפלייט או בתרגום מחרוזות. אם הם גם לא בתרגום מחרוזות נסה לחפש אותם באיזור Translate texts in admin screens. תוכל לקרוא על זה כאן.
אם אתה לא מוצא אותן באף אחד מהמקומות האילו תן לי בבקשה כניסה לאתר שלך ואבדוק.
אני מבקש שתשתפ-י איתי את פרטי הכניסה לאדמין וגם ל FTP. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/
הצלחתי למצוא את רוב המחרוזות ב"תרגום טקסטים של מנהל המערכת" ולהעבירם לתרגום המרוזות. ראה בבקשה תצלומי מסך מצורפים.
אתה יכול בבקשה לתרגם ורלאות אם זה עובד?
בברכה,
איתמר.
ניהול הסכמה לקובצי Cookie
אנו משתמשים בקובצי Cookie כדי לייעל את האתר והשירותים שלנו. הסכמתך מאפשרת לנו לעבד נתונים כגון התנהגות גלישה. אי הסכמה עשויה להשפיע על תכונות מסוימות.
פונקציונלי
תמיד פעיל
נדרש כדי שהאתר שלנו יפעל ויתקשר בצורה נכונה.
העדפות
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
סטטיסטיקה
אנו משתמשים בהם כדי לנתח את הנתונים הסטטיסטיים של האתר שלנו. המידע שנאסף הוא אנונימי לחלוטין. האחסון או הגישה הטכנית שמשמשים באופן בלעדי לצרכים סטטיסטיים אנונימיים. ללא זימון, הסכמה וולונטרית מצד ספק שירותי האינטרנט שלך, או רשומות נוספות מצד שלישי, המידע המאוחסן או המוחזר למטרה זו בלבד לא ניתן בדרך כלל לשימוש לצורך זיהויך.
שיווק
קובצי Cookie אלה עוקבים אחר הגלישה שלך כדי לספק מודעות רלוונטיות עבורך.