דלג לתוכן דלג לסרגל צד

זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.

כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
10:00 – 14:00 10:00 – 14:00 10:00 – 14:00 10:00 – 14:00 10:00 – 14:00 - -
16:00 – 20:00 16:00 – 20:00 16:00 – 20:00 16:00 – 20:00 16:00 – 20:00 - -

אזור זמן של התומך: Asia/Jerusalem (GMT+03:00)

נושא זה מכיל 2 תגובות, יש ל 1 voices.

עודכן לאחרונה על ידי Itamar לפני חודש 1.

בסיוע: Itamar.

מחבר פוסטים
ספטמבר 14, 2025 ב-5:09 pm #17400139

idans-5

רקע הנושא:
אני מנסה להציג את ה-header של אלמנטור בצורה נכונה בתת השפות עברית וספרדית באתר שלי. הקישורים לדפים הם: אנגלית שפה ראשית: קישור נסתר, עברית: קישור נסתר, ספרדית: קישור נסתר.

תסמינים:
במקום הלוגו מוצגת תמונה של מוצר, ובמקום אייקון של ההמבורגר מוצגת תמונה לא נכונה.

שאלות:
מדוע מוצגות תמונות לא נכונות בתת השפות?
כיצד ניתן לתקן את הבעיה של הצגת תמונות לא נכונות ב-header?

ספטמבר 14, 2025 ב-5:48 pm #17400269

idans-5

כרגע בשביל שהאתר יראה נורמלי עשיתי מין פלסטר כזה:

שמכריח את הheader להציג את התמונות של הלוגו וההמבורגר.
אני חושש שיש עוד מקומות באתר שזה קורה....

function ensure_main_language_attachment_src($image, $attachment_id, $size, $icon) {
if (function_exists('icl_get_default_language') && is_array($image)) {
$default_language = icl_get_default_language();
$current_language = ICL_LANGUAGE_CODE;

// If we're not in the default language, get the main language version
if ($current_language !== $default_language) {
$main_id = icl_object_id($attachment_id, 'attachment', false, $default_language);

$ids_to_switch = array(6254,1314);

if ($main_id && $main_id !== $attachment_id && in_array($main_id, $ids_to_switch)) {

$new_image = wp_get_attachment_image_src($main_id, $size, $icon);

//log_to_console(array('old_image' => $image, 'new_image' => $new_image, 'attachment_id' => $attachment_id, 'main_id' => $main_id, 'size' => $size, 'icon' => $icon));

return $new_image;
}
}
}

return $image;
}

ספטמבר 15, 2025 ב-6:02 am #17400673

Itamar
תומך WPML מאז 02/2016

שפות: אנגלית (English )

אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+03:00)

בוקר טוב.

כרגעת כנראה בגלל הפלסטר שלך, אני לא רואה את הבעיה. ההאדר נראה טוב גם באנגלית וגם בספרדית. נראה שהפלסטר שלך עושה את העבודה. למרות שזה לא אמור לקרות, כי WPML תואם עם אלמנטור.

האם אתה עובד לפי המדריך שלנו בקישור הבא?

https://wpml.org/documentation/plugins-compatibility/elementor/

קיימות גם מספר בעיות ידועות עם WPML ואלמנטור. תוכל לחפש אותם עם מילת החיפוש Elementor בקישור הבא.

https://wpml.org/known-issues/

האם אתה מוצא שם משהו שאולי קשור לבעיה שיש באתר שלך?

אם המידע למעלה לא עוזר, האם יש לך אתר סטייג'ינג (העתק של האתר) שבו אפשר לראות ולבדוק את הבעיה הזו? אם כן האם אתה יכול לשתף איתי כניסה לאתר הזה?

אני מבקש שתשתפ-י איתי את פרטי הכניסה לאדמין וגם ל FTP. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/

בברכה,
איתמר.

הנושא '[סגור] מציג תמונות לא נכונות בתת השפות' סגור לתגובות חדשות.