דלג על ניווט

השרשור הזה נפתר. להלן תיאור הבעיה והפתרון.

בעיה:
הלקוח לא מצליח למצוא את כפתור העדכון לתוספים ב-WPML ומבקש הנחיות כיצד לעדכן אותם.
פתרון:
אם אתה נתקל בבעיה דומה, אנו ממליצים לבצע את השלבים הבאים:
1. גש לממשק הניהול של האתר שלך.
2. נווט אל 'תוספים' ולאחר מכן ל'הוסף חדש'.
3. בחר באפשרות 'מסחרי' ולחץ על 'בדוק עדכונים'.
4. בחר את התוספים שברצונך לעדכן ונסה לעדכן אותם.
אם הבעיה נמשכת, אנו מבקשים ממך לספק גישה זמנית (wp-admin ו-FTP) כדי שנוכל לבדוק את המצב טוב יותר. יש לגבות את האתר לפני שתספק לנו גישה. למידע נוסף על מדיניות הפרטיות והאבטחה שלנו, בקר בקישור: מדיניות הפרטיות והאבטחה.

אם הפתרון הזה אינו רלוונטי למקרה שלך, מכיוון שהוא עשוי להיות מיושן או שאינו מתאים לבעיה שלך, אנו ממליצים לבדוק את הנושאים הידועים בדף הנושאים הידועים שלנו, לוודא את גרסת התיקון הקבוע, ולאשר שהתקנת את הגרסאות העדכניות ביותר של התוספים והערכות. אם עדיין נתקלת בבעיות, אנא פתח כרטיס תמיכה חדש.

זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.

כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.

תגיות: 

נושא זה מכיל 3 תגובות, יש ל 2קולות.

עודכן לאחרונה על ידי Mihai Apetrei לפני 4 חודשים, שבוע 1.

בסיוע: Mihai Apetrei.

מחבר פוסטים
יולי 18, 2024בְּ- 6:46 am #15970285

Shahar Aharoni

רקע הנושא:
אני מנסה לעדכן תוספים לפי בקשה שלכם באתר קישור נסתר
אחד הפתרונות שלכם היה לעדכן תוספים - הלכתי לעדכן אך לא הבנתי איך כי לא היה לי כפתור לעדכון תוספים.

תסמינים:
אין לי כפתור עדכון תוספים - איך לעדכן?

שאלות:
איך אני יכול לעדכן תוספים ב-WPML?

יולי 18, 2024בְּ- 8:30 pm #15974740

Mihai Apetrei
Supporter

שפות: אנגלית (English )

אזור זמן: Europe/Bucharest (GMT+02:00)

שלום,

כדאי שתוכל להיכנס לממשק הניהול של האתר שלך > תוספים > הוסף חדש > מסחרי > לחץ על "בדוק עדכונים" > בחר את התוספים שברצונך לעדכן > ולאחר מכן נסה לעדכן אותם.

אנא הודע לי אם זה עבד.

מיהאי

יולי 22, 2024בְּ- 10:09 am #15985979

Shahar Aharoni

היי
אוקי, הורדתי והתקנתי את התוסף הראשון - זה בסדר עכשיו?
האם יש עוד עדכונים שאני צריך לעשות?
תודה,
שחר

22.07.2024_13.07.59_REC.png
יולי 22, 2024בְּ- 7:48 pm #15988993

Mihai Apetrei
Supporter

שפות: אנגלית (English )

אזור זמן: Europe/Bucharest (GMT+02:00)

שלום.

אני מבקש גישה זמנית (wp-admin ו-FTP) לאתר שלך כדי שאוכל לבדוק את המצב טוב יותר. השדות הנדרשים נמצאים מתחת לאזור התגובות. כאשר תתחבר כדי להשאיר את התגובה הבאה שלך, המידע שאתה מזין יהיה פרטי, כלומר רק אתה ואני נוכל לראות ולגשת אליו.

נהלי איתור התקלות שלנו

אני אבדוק הגדרות שונות בלוח הבקרה כדי לראות אם ניתן לפתור את הבעיה. למרות שלא אעשה שינויים שישפיעו על האתר החי, זה עדיין נוהג טוב לגבות את האתר לפני שאתה מספק לנו גישה. במקרה שנצטרך לאתר תקלות נוספות, אשכפל את האתר ואעבוד בסביבת פיתוח נפרדת כדי להימנע מהשפעה על האתר החי.

מדיניות הפרטיות והאבטחה

יש לנו מדיניות קפדנית לגבי פרטיות וגישה למידע שלך. אנא ראה:
https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/

**חשוב**

- נא לגבות את קבצי האתר והמאגר לפני שאתה מספק לנו גישה.

אם אינך רואה את שדות ה-wp-admin/FTP, הפוסט ופרטי ההתחברות שלך לאתר יהפכו לציבוריים. אל תפרסם את פרטי האתר שלך אלא אם כן אתה רואה את השדות הנדרשים של wp-admin/FTP. אם אינך רואה אותם, נא לבקש ממני להפעיל את התיבה הפרטית.

התיבה הפרטית נראית כך: קישור נסתר

אני ממתין לתשובתך.

יולי 25, 2024בְּ- 6:57 am #16001595

Shahar Aharoni

בוקר טוב
האם התוספים שלכם עודכנו?
תודה!
שחר