דלג על ניווט

השרשור הזה נפתר. להלן תיאור הבעיה והפתרון.

Problem:

כשמוסיפים מוצר לעגלה נלקחים באופן אוטומטי לעמוד העגלה. אבל כשמוסיפים מוצר עם וריאציות מעבר למספר (רנדומלי) פעמים המוצר לא מתווסף לעגלה. עדיין מתקיימת הפניה לעמוד העגלה אבל שם ניתן לראות שהמוצר שזה עתה לחצנו להוסיפו לעגלה לא התווסף.

Solution:

הבעיה נגרמה בעקבות התנגשות מסויימת עם התוסף Meta pixel for WordPress של פייסבוק עם WooCommerce Multilingual & Multicurrency. בכיבוי התוסף Meta pixel for WordPress הבעיה נפתרה. המשתמש אמר שימצא פתרון אחר במקום התוסף Meta pixel for WordPress. לא ניתן היה לשחזר את הבעיה בהתקנה נקיה של וורדפרס.

זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.

כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.

תגיות: 

נושא זה מכיל 17 תגובות, יש ל 2קולות.

עודכן לאחרונה על ידי target-systems-ltd.B לפני שנה 1, 8 חודשים.

בסיוע: Itamar.

מחבר פוסטים
מרץ 29, 2023בְּ- 7:53 pm #13362081

target-systems-ltd.B

בעיה בהוספת מוצרים לסל קניות (מעל 1) כשהתוסף הזה מופעל:
WooCommerce Multilingual & Multicurrency

אפריל 2, 2023בְּ- 4:09 am #13382901

target-systems-ltd.B

היי תוכלו לסייע? שלחתי את כל הפרטים לפני כמה ימים.

אפריל 3, 2023בְּ- 7:54 am #13387539

Itamar
Supporter

שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית )

אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00)

שלום וסליחה על התגובה המאוחרת כאן.

על פי רוב אנחנו עונים לבקשות תמיכה מהר יותר. הפעם הבעיה קרתה בגלל טעות אנוש. מעכשיו התגובה תהיה מהירה יותר.

1. האם אתה מדבר על אותה בעיה שבה עזרתי לך בכרטיס אחר (בקישור) לפני כשבועיים?

https://wpml.org/he/forums/topic/%d7%91%d7%a2%d7%99%d7%94-%d7%91%d7%94%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%aa-%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a1%d7%9c-%d7%94%d7%a7%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a2%d7%9c-2-%d7%9c%d7%92%d7%91/

2. את הכרטיס הקודם סימנת כפתור. תוכל בבקשה להגיד לי מה פתר את הבעיה אז?

3. האם יש לך אתר סטייג'ינג (באתר של האתר קישור נסתר על אותו שרת) בו הבעיה גם קורת?

מחכה לתשובתך,
איתמר.

אפריל 3, 2023בְּ- 8:27 am #13387843

target-systems-ltd.B

היי תודה עונה על השאלות:

1. כן, אותה הבעיה.

2. לא יודעת לענות על זה, מצטערת עשיתי המון דברים כולל שינמוך את ווקומרס לגרסא:גרסה 7.2.0 גם אם היה נראה שתקין אז הבעיה חזרה. והנטרול של התוסף WooCommerce Multilingual & Multicurrency

3. אין סביבת STAGING - לא יודעת לענות על זה.

נורית

האם לא תוכל לבדוק נקודתית את התוסף שציינתי לפי המידע של המערכת? תוכל להכנס למערכת ולבדוק ולראות בעצמך.
עשיתי את כל הבדיקות האפשריות מהצד שלי.
בהפעלת התוסף הזה הכל משתבש חזרה, בכל התבניות שניסיתי להפעיל (גם בדיפולטיבית של וורדפרס)

אפריל 3, 2023בְּ- 9:25 am #13388325

Itamar
Supporter

הי, נורית ותודה על התשובות.

אני אכנס לבדוק את העניין באתר שלך. אבל דעי בבקשה שאני מאוד מוגבל עם הבדיקות שאני יכול לעשות באתר שבאויר. יתכן ואצטרך לעשות העתק של האתר שלך ולהמשיך בדיקה בשרת המקומי שלי או בשרת שלנו ב Cloudways. בשביל זה אני צריך בבקשה את רשותך המפורשת להתקין תוסף שיוצר גיבוי\העתק של האתר שלך. אני אתקין את Duplicator Pro או All In One Migration.

האם יש לי את רשותך לכך?

במידה ואת-ה מאשר-ת, אני רוצה לבקש ממך הרשאה לכניסה זמנית לאתר שלך על מנת שאוכל לבדוק טוב יותר את הבעיה. אני מבקש שתשתפ-י איתי את פרטי הכניסה לאדמין וגם ל FTP. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/

בברכה,
איתמר.

אפריל 4, 2023בְּ- 3:43 pm #13402035

Itamar
Supporter

הי, נורית, ותודה על פרטי הכניסה לאתר שלך.

הצלחתי להכנס לאדמין של וורדפרס. אבל לא הצלחתי להכנס עם FTP. אני מקווה שלא אזדקק לזה. אני לא אשתמש בפרטי ה CPANEL שצריפת. אין לי מה לעשות ב CPANEL שלך וגם אסור לי להשתמש בהם על פי המדיניות שלנו. אני אבדוק את הנושא באתר שלך אם אהיה לי פתרון אגיב מחר. אם לא אצטרך לקחת העתק של האתר שלך ולבדוק את הנושא בשרת שלנו. זה יקח יותר זמן. לכן יתכן שתקבלי המשך טיפול ממני רק בשבוע הבא ביום ראשון.

חג שמח,
איתמר.

אפריל 4, 2023בְּ- 3:46 pm #13402039

target-systems-ltd.B

אוקיי, תודה וחג שמח!

נורית

אפריל 9, 2023בְּ- 9:19 am #13433599

Itamar
Supporter

הי, נורית.

אני כותב עכשיו לעדכן אותך שרק אחרי מספר ניסיונות (שלקחו זמן) הצלחתי להשיג העתק של האתר שלך ולהתקין אותו על השרת CLOUDWAYS שלנו. בתחילה היו לי שתי ניסיונות שני תוספים שונים שלא צלחו. כמו שכתבתי נסיתי עם Duplicator Pro ו All In One Migration. אבל עם שניהם קיבלתי הודעות שגיאה. ראי תצלומי מסך מצורפים. לבסוף הצלחתי להעתיק את האתר שלך לשרת שלנו בעזרת התוסף Cloudways WordPress Migrator. עכשיו יש לי את האתר האתר שלך בכתובת הרנדומלית כאן.

קישור נסתר

לאחר שהשגתי עותק של האתר שלך, מחקתי מהאתר שלך את שלושת התוספים שהתקנתי לצורך העתקת האתר. לידיעתך, לא ביצעתי שוב שינויים אחרים בהגדרות כל שהן באתר שלך שבאויר.

אני ממשיך את בדיקת הבעיה על העתק האתר שלך בשרת שלנו. אעדכן אותך בהמשך על התקדמות הנושא.

בברכה,
איתמר.

2023-04-09_10-49-36.png
2023-04-09_11-07-41.png
אפריל 9, 2023בְּ- 10:02 am #13433705

target-systems-ltd.B

היי איתמר תודה רבה על כל המאמצים.
אם יש צורך במידע נוסף לגביי הבניייה, עולות שאלות במסגרת הבדיקות, אשמח לענות

נורית

אפריל 9, 2023בְּ- 10:39 am #13433779

Itamar
Supporter

הי, נורית.

מצאתי שהבעיה היא תוסף צד שלישי של פייסבוק שמותקן באתר שלך ונקרא Meta pixel for WordPress. בהעתק האתר שלך מצאתי שכשהתוסף הזה מכובה הבעיה לא קורת. אני יכול להוסיף וריאציות שונות של המוצר ובכל פעם שאני מוסיף זה מתווסף לעגלה. ניסיתי את זה עם המוצר הבא שנתת לי כדוגמה.

קישור נסתר

תוכלי בבקשה לאשר את הממצא הזה שלי באתר שלך שבאויר?

אם כן, כבי באופן זמני את התוסף Meta pixel for WordPress והוסיפי את המוצר לעגלה בכל האפשרויות הקיימות.

האם אז זה עובד לך כמו שצריך?

מחכה לתשובתך,
איתמר.

אפריל 9, 2023בְּ- 11:09 am #13433837

target-systems-ltd.B

היי ניסיתי לנטרל ואכן אפשר להוסיף מוצרים ללא הגבלה כעת, שזה נהדר!

אבל, נשארו עוד 2 שאריות באג לצערי שבעצם נעלמים בניטרול התוסף: WooCommerce Multilingual & Multicurrency

מצ"ב צילום מסך.

הסבר על השאריות: מדובר בגלגל טעינה שמופעל לאחר ההוספה ללאלחיצהעל שום כפתור פשוט לאחר שהוא מסיים להתגלגל המסך החצי שקוף שעל הסל נעלם + נעלמת ההודעה של ווקומרס הדיפולטיבית למעלה.

אשמח להבין גם אם בהפעלת כל התוספים ובניטרול : WooCommerce Multilingual & Multicurrency אצלך כל הבאגים נעלמים בבת אחת?

תודה, נורית

תוכל לנסות ולראות שגם כך אצלך?

צילום-מסך-של-שאריות-הבאד-גם-אם-ניטרלתי-את-META-FACEBOOK.png
אפריל 9, 2023בְּ- 11:48 am #13433941

Itamar
Supporter

הי, נורית.

אני שמח שמצאנו את הגורם של הבעיה המקורית של כרטיס זה!

האם יש לך שימוש בתוסף Meta pixel for WordPress ואת רוצה שנמשיך לחקור את הבעיה, או שאת יכולה להסתדר בלעדיו?

בנוסף כתבת: "מדובר בגלגל טעינה שמופעל לאחר ההוספה ללאלחיצהעל שום כפתור פשוט לאחר שהוא מסיים להתגלגל המסך החצי שקוף שעל הסל נעלם + נעלמת ההודעה של ווקומרס הדיפולטיבית למעלה."

אני לא בטוח שאני מבין את כל הבעיות שאת מדווחת כאן. כוונתי היא לגבי החלק הראשון של מה שכתבת: "...לאחר שהוא מסיים להתגלגל המסך החצי שקוף שעל הסל נעלם". לאחר שהטעינה מסתיימת, המסך החצי שקוף אמור להיעלם. ככה זה עובד. בזמן הטעינה, ווקומרס מבצע מספר בדיקות AJAX ובזמן הזה מופיע גלגל הטעינה והמסך חצי שקוף. ככה זה אמור להיות וזה לא קשור ל WPML.

אם לא הבנתי אותך נכון לגבי חלק זה של הבעיה, הסבירי בבקשה שוב למה התכוונת.

לגבי החלק השני של הבעיה: "...נעלמת ההודעה של ווקומרס הדיפולטיבית למעלה." את זה אני יכול לראות עכשיו, ואמשיך לבדוק מה גורם לבעיה הזו.

בברכה,
איתמר.

אפריל 9, 2023בְּ- 12:09 pm #13434025

Itamar
Supporter

שוב שלום, נורית.

המשכתי בבדיקה ומצאתי שהתוסף שגורם לבעיה שנעלמת ההודעה הדיפולטיבית של ווקומרס להמשיך בקניות באתר הוא WPC Fly Cart for WooCommerce. כשאני מכבה את התוסף הזה הבעיה לא קורת. ההודעה שהמוצר התווסף לעגלה והאפשרות ללחוץ על כפתור להמשיך בקניות ממשיכה להופיע ולא נעלמת גם כשטעינת עמוד העגלה מסתיימת. ראי תצלום מסך מצורף.

העניין הוא שזו לא בעיה שקשורה כלל ל WPML. כיביתי את WPML וכל תוספיו ודקתי את הנושא. כש WPC Fly Cart for WooCommerce מופעל הבעיה ממשיכה לקרות וכשהוא מכובה היא לא קורת. אנא פני לתמיכה של WPC Fly Cart for WooCommerce בנושא בעיה זו.

בברכה,
איתמר.

2023-04-09_15-05-05.png
אפריל 9, 2023בְּ- 12:18 pm #13434053

target-systems-ltd.B

היי איתמר, תודה ואכן לא ציינתי את התופעות לוואי הללו שתמיד היו שבמסגרת הבעיה הענקית שאי אפשרות להוסיף לסל שזו בעיה נוראית כשלעצמה אבל כל עוד הבעיה של הסל היתה גם הם היו.

וכמו שציינתי הבעיות הללו עדיין קיימות.
ולגביי הספק ההודעה אמורה להישאר היא פשוט עדיין באגכמו הגלגל המוזר הזה.
בבקשה להוסיף לסל באתר אחר ששלי ולראות שם זה לא נעלם:
קישור נסתר

עדיין לא ענית לי האם בנטרול התוסף של המולטי CURRENCY מבית WMPL - כל הבעיות נעלמות או לא.
שהרי ניטרול התוסף של הפיקסל העלים רק את בעיית ההוספה לסל.

וזה מאוד פשוט לבדוק פשוט לנטרל אותו ולבדוק, תוכל?

ותחזיר כמובן את הפיקסל למרות שאפשר לוותר עליו אנו נמצא דרך אחרת להטמיע אותו

תודה,
נורית

אפריל 9, 2023בְּ- 1:09 pm #13434113

Itamar
Supporter

הי, נורית.

אני יכול לראות שבאתר קישור נסתר הבעיות שהזכרת לא קורות.

אני מצטער אם לא הייתי ברור מספיק. פרסמתי שתי תגובות ברצף ואולי פיספסת את התגובה השניה בה מצאתי שהבעיה עם ההודעה של ווקומרס להמשיך בקניות בעמוד העגלה נובעת בגלל התוסף WPC Fly Cart for WooCommerce ולא בגלל WPML או WooCommerce Multilingual & Multicurrency. על מנת לוודא זאת חזרתי ובדקתי פעם נוספת את הבעיה והפעם גם בדקתי את עניין ה"גלגל המוזר" (סליחה אם לא התייחסתי לזה כמו שצריך מקודם). בדקתי את הנושא בהעתק האתר שלך כאן.

קישור נסתר

כשהתוסף WPC Fly Cart for WooCommerce מופעל הבעיה קורת. היא קורת גם כש WPML ו WooCommerce Multilingual & Multicurrency מופעלים, וגם כאשר הם מכובים. ראי תצלום מסך מצורף. מכך ניתן להסיק ש WPML ואו WooCommerce Multilingual & Multicurrency הם לא הגורם לבעיה.

את מוזמנת להכנס להעתק האתר שלך עם שם המשתמש והסיסמה מהאתר האמיתי שלך ולוודא את מה שאני אומר.

קישור נסתר

בנוסף כתבת: "עדיין לא ענית לי האם בנטרול התוסף של המולטי CURRENCY מבית WMPL - כל הבעיות נעלמות או לא."

הבעיה שקורת בגלל התוסף Meta pixel for WordPress נעלמת. אם תרצי נמשיך לבדוק את הנושא הזה ומדוע יש "התנגשות" בין WooCommerce Multilingual & Multicurrency ל Meta pixel for WordPress.

הבעיה שקורת בגלל התוסף WPC Fly Cart for WooCommerce אינה נעלמת.

עוד כתבת: "ותחזיר כמובן את הפיקסל למרות שאפשר לוותר עליו אנו נמצא דרך אחרת להטמיע אותו"

לא כיביתי את התוסף הזה באתר שלך שבאויר קישור נסתר. את כל הניסיונות ביצעתי על האתר העתק האתר שלך בשרת שלנו כאן.

קישור נסתר

את השינויים באתר שלך שבאויר אני משאיר לך.

בברכה,
איתמר.

2023-04-09_15-52-37.png