דלג על ניווט

זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.

כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 - -
14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 - -

אזור זמן של תומך: Asia/Jerusalem (GMT+02:00)

נושא זה מכיל 23 תגובות, יש ל 2קולות.

עודכן לאחרונה על ידי Itamar לפני 9 חודשים, 4 שבועות.

בסיוע: Itamar.

מחבר פוסטים
אפריל 17, 2024בְּ- 10:58 am #15531108

Itamar
Supporter

שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית )

אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00)

הי,

שאלת: "ורק תן לי להבין, אתר סטייג'ינג זה כמו אתר מראה נכון? ז"א שהאתר הרגיל עדיין רץ וזה המשוכפל בעצם לא משפיע על האתר הרגיל נכון?"

התשובה היא כן.

כתבת: "אנחנו חייבים לפתור את הנושא הזה... אפילו חשבתי למחוק את התוסף או משהו כזה, כי זה ממש פגע לי בעבודה."

אם אתה חושב ש WPML פוגע לך באתר הראשי ואתה תקוע, אז תכבה אותו מתוספים -> תוספים מותקנים. אבל דע שאם כבר תרגמת עמודים, מוצרים ותוכן אחר הכל יהיה תחת עברית.

לגבי תצלום המסך שצירפת, אתה צריך לבחור "כן" (האפשרות שבחורה.)

במידה ואת-ה מאשר-ת, אני רוצה לבקש ממך הרשאה לכניסה זמנית לאתר שלך על מנת שאוכל לבדוק טוב יותר את הבעיה. אני מבקש שתשתפ-י איתי את פרטי הכניסה לאדמין וגם ל FTP. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/
בברכה,
איתמר.

אפריל 17, 2024בְּ- 1:16 pm #15532394

Itamar
Supporter

תודה על פרטי הכניסה!

עדכנתי את התוספים שלנו ואת וורדפרס באתר סטייג'ניג שלך. הינה הסרטון.

קישור נסתר

אחרי זה הוספתי 5000 קרדיטים לאתר שלך מצידנו ועל חשבוננו כדי לבדוק דברים. בדקתי את "מוצר זמני" שזה המוצר שנדמה לי שהוספת אליו חלק מהתגיות. אני רואה שהוא מתורגם. נראה לי שהוספת אליו עוד תגיות אחרי התרגום הראשוני. אבל הבעיה הגדולה שאני רואה זה שלא בחרת את עורך התרגום של WPML. בלי עורך התרגום המתקדם של WPML אי אפשר לתרגם אוטומטית. הינה הסרטונים.

קישור נסתר

קישור נסתר

קישור נסתר

לסיכום אחרי עדכון וורדפרס והתוספים שלנו אין את הבעיה שהתרגומים לא מתבצעים ואני לא שם לב לבעיית טעינה של האתר.

בברכה,
איתמר.

אפריל 17, 2024בְּ- 1:38 pm #15532601

Shahar Aharoni

היי איתמר
האתר עדיין לא עובד כמו שצריך...
קישור נסתר

תסתכל בבקשה...
מה אני אמור לעשות???

אפריל 17, 2024בְּ- 1:44 pm #15532682

Shahar Aharoni

היי איתמר
האם את כל העדכונים והשינויים עשיתם על אתר סטייגינג?
האם צריך לעשות אותם על האתר הרגיל?!?
תעדכן אותי... אני רוצה לסיים את הסאגה הזאת... עייפתי.

תודה

אפריל 17, 2024בְּ- 2:49 pm #15533493

Itamar
Supporter

היי,

שאלת: "האם את כל העדכונים והשינויים עשיתם על אתר סטייגינג?"

כן רק באתר סטייג'ינג שלך. אין לי כניסה לאתר הראשי שלך. וגם אם היתה לי לא הייתי נוגע בכלום. בטח שלא הייתי עושה עידכונים. אסור לי לעשות את זה. המשרה שלי בחברה עלולה להיות בסכנה.

שאלת: האם צריך לעשות אותם על האתר הרגיל?!?

כן בהחלט!

**** חשוב מאוד!!! בצע גיבוי מלא (קבצים ובסיס נתונים) לאתר שלך לפני ביצוע פעולה זאת ****

לגבי הסרטון ששיתפת. זו הפעם הראשונה שאתה מראה לי שיש בעיה בפרונט אנד של האתר עם טעינת מוצרים. באתר הסטייג'ינג אני לא רואה את הבעיה הזו אחרי שעדכנתי את WPML ווורדפרס. ראה את הסרטון שלי פה.

קישור נסתר

המסקנה בשלב זה היא שאתה צריך לעשות אות והדבר גם באתר הראשי.

**** חשוב מאוד!!! בצע גיבוי מלא (קבצים ובסיס נתונים) לאתר שלך לפני ביצוע פעולה זאת ****

אם הבעיה נמשכת, השאלה היא האם הבעיה היא בגלל WPML. אתה צריך להבין שכל פלגין שמוסיפים לאתר משפיע על ביצועיו. כדי לבדוק אם WPML הוא הגורם המשמעותי להביע, אתה יכול לעשות את הניסיון הבא. כבה את WPML באופן זמני וראה אם זמן טעינת המוצרים מתקצר והבעיה משתפרת. אם אין שיפור משמעותי כש WPML מכובה הבעיה היא לא עם WPML ואתה צריך לבדוק בכיוונים אחרים. אם הבעיה היא עם WPML נמשיך לעזור לך ולבדוק למה קורת הבעיה הזו ואיך אפשר לתקן אותה.

מדבריך אני מבין שאתה לא מפתח וורדפרס ופחות מבין בדברים האילו. אז אני מציע לקחת מפתח וורדפרס שיעזור לך ואז אתה תוכל להתמקד בעסק שלך. זו רק הצעה ידידותית ממני.

בברכה,
איתמר.

אפריל 17, 2024בְּ- 3:07 pm #15533691

Shahar Aharoni

היי איתמר
יש לי מפתח שבהחלט לקחתי לכל פרויקט האנגלית - שמו זמיר.
אני יכול להוסיף אותו פה לשרשור?

אני מכבה את התוספים שלכם ובודק.

אפריל 17, 2024בְּ- 3:19 pm #15533750

Itamar
Supporter

היי,

בשמחה, תוסיף את זמיר (כמו שכבר הסברתי איך) ונתקשר מולו.

בברכה,
איתמר.

אפריל 17, 2024בְּ- 3:26 pm #15533779

Shahar Aharoni

היי איתמר
יש לי מפתח שבהחלט לקחתי לכל פרויקט האנגלית - שמו זמיר.
אני יכול להוסיף אותו פה לשרשור?

אני מכבה את התוספים שלכם ובודק.
אצלי באתר גם מקדימה וגם מאחורה על הפנים... מאד איטי.

אפריל 17, 2024בְּ- 4:41 pm #15534102

Itamar
Supporter

היי,

זמיר יכול להצטרף לשרשור הזה אם יש לו חשבון WPML. (לפי התכתבויות קודמות בינינו יש לו חשבון.)
אתה גם יכול לההוסיף אותו בתור מפתח איש צוות שלך. על זה כבר הסברתי לך בסרטון.

קישור נסתר

לידיעתך, מחר אני בחופש ואוכל לחזור ולעזור לך ביום א'.
אם זה דחוף לך ואתה צריך עזרה לפני זה, אתה מוזמן לפתוח כרטיס בפורום התמכה שלנו באנגלית.

בברכה,
איתמר.

הנושא '[סגור] how to add my site + how to add users + how to translate ' סגור לתשובות חדשות.