אם הכל עבד תקין עד לפני שבוע אולי תוכל להזכר מה עשית או שינית באתר שאחרי זה בעיה החלה לקרות. אם תזכר שתף אותי בפרטים בבקשה.
בנוסף, שקול בבקשה את ההצעה הבאה במידה והיא רלוונטית. על מנת לא לגרום להמשך הפסדים באתר שלך בגלל לקוחות שלא יכולים לקנות מנוי באנגלית, שחזר את האתר מגיבוי מלפני שהבעיה קרתה.
בס"ד
תודה רבה, השינויים היחידים שבוצעו זה עדכוני גרסה שוטפים.
אין לי אפשרות לשחזר מכיוון שיש יוזרים ישראלים שכן נרשמו וזה יבטל להם את המנוי.
בנוסף הועלו עוד תכני לימוד ונוצרו קודי קופון וכו' והמון פעילות שוטפת.
באתר המראה שתעביר אליו את האתר הקיים אני יכול לחבר את הרישיון שלי של הlearndash הוא מתאים למס' בלתי מוגבל.
בס"ד
בנוסף מצרף תמונה ממסך ההזמנות של יוזר אשר ניסה לקנות את גרסת המנוי המתורגמת - שים לב שהמנוי מופיע על pending - ובמסך המנויים מאחורי הקלעים היוזר לא נכנס לשם בשום סטטוס .
אולי יועיל במשהו.
בס"ד
הבנתי אחי, לצערי זה יהיה מורכב לשחזר את הבעיה בצורה כזו.
מה שאני חושב שהכי נכון זה לבדוק אם אתה משעתק את האתר לשרת שלך אז אם זה עובד ? - אולי יש תקלה מהצד של השרת .
במידה ולא נוכל לעזור לך לכבות פלאגינים וכל מה שקשור על מנת לדבג.
זה גם משהו שהצעתי עוד כשביקשתי את הכניסה לאתר שלך בפעם הראשונה.
אנא שתף איתי כניסה לאתר שלך על מנת שאוכל לבדוק את הבעיה. על מנת שלא לפגוע באתר שלך שבאויר עדיף שתיצור העתק של האתר שלך (staging site) על אותו שרת ותתן לנו כניסה לשם. בכל מקרה הרשה לי בבקשה, אם יש צורך, לעדכן את וורדפרס, ערכת העיצוב והתוספים. בנוסף הרשה לי להחליף את ערכת העיצוב לערכת עיצוב דיפולטיבית של וורדפרס. והרשה לי לכבות ולהדליק תוספים. אצטרך גם גישת FTP לאתר שלך בבקשה. כמו כן, אצטרך את אישרוך שיש לך גיבוי עדכני לאתר שבמידה ומשהו משתבש תוכל לשחזר את האתר מן הגיבוי. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/
בס"ד
היי, שמתי לב שחלק מהכתובות שם בכפתורים אל מעודכנות לכתוב תהמשועתקת - אז שים לב שאתה לא עובר כלחיהצ על רכישת מנוי לאתר בלייב.
ממליץ לבצע את הדיקות ישירות מן המערכת מאחורי הקלעים.
לכל דבר אנחנו כאן לנסות לעזור.
תודה על ההבהרה לגבי עניין הכפתורים. בדקתי הרבה דברים מאחורי הקלעים של האתר סטייג'נג שלך ויש לי מספר מסקנות. צילמתי לך וידאו שמסביר מה בדקתי ומה מסקונותי. אפרסם אותו כאן ברגע שהוא יהיה באויר.
הינה הוידאו. הוא קצת ארוך. אורכו כ 16 דקות. לקראת סוף הוידאו מסיבה לא ברורה לי יש חוסר סינכרון בין הקול לתמונה. אבל עדיין אפשר להבין.
קישור נסתר
בשורה תחתונה ניתן לפתור את הבעיה באופן ידני. צריך לערוך את היוזר שרכש באנגלית ולהפוך אותו מ CUSTOMER ל SUBSCRIBER. ואז, עדיין בעמוד היוזר, צריך לששיך אליו את כל הקורסים.
ביום ראשון אמשיך לראות אם אני יכול לשחזר את הבעיה באתר הניסיונות. אם לא אצליח אעביר אעשה אסקלציה לתומכים הבכירים שלנו.
בברכה,
איתמר.
הנושא '[סגור] TRANSLTAED PRODUCT NOT GIVING SUBSCRIPTION AND LEARNDASH COURSES' סגור לתגובות חדשות.