ספר לנו מה אתה מנסה לעשות? אני מנסה לסיים עם התרגום האוטומטי, וזה לא נגמר! יש לי עובדת שיושבת על זה שבועות... ועכשיו אני צריך לתרגם מחרוזות ויש שם איזה 10000... זה לא נגמר! כל פעם שאני חושב שזה הולך להגמר זה לא נגמר! איך עושים תרגום אוטומטי ואחכ אני אעבור אחד אחד...???
מישהו יכול לעזור לי?
שיתחבר אלי ויראה מה אני עובר עם התרגום הזה... זה לא יתכן שיש לי 10000 עמודים שמחולקים למלא מלא מלא משפטים קצרים שאני צריך לתרגם... ואז עוד 1000, ואז עוד ואז עוד... זה לא נגמר!
אני מבקש עזרה שמישהו יתחבר אלי ויתרגם לי את האתר... אח"כ אני אעבור על הכל... זה מה שרציתי!
נוכל להסביר לך איך להתחבר לתרגום האוטומטי. אבל בבקשה תהיה מודע שלא נוכל לתרגם לך את האתר או לבדוק עבורך את התרגום האוטומטי.
במידה ואת-ה מאשר-ת, אני רוצה לבקש ממך הרשאה לכניסה זמנית לאתר שלך על מנת שאוכל לבדוק טוב יותר את הבעיה. אני מבקש שתשתפ-י איתי את פרטי הכניסה לאדמין וגם ל FTP. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/
היי איתמר
יש לי בן אדם שלקחתי שיטפל לי בתרגום. בחור בשם זמיר ויש לו גם גישה לתמיכה.
ביקשתי ממנו שיעביר הכל לתרגום אוטומטי כי זה יקח לי חודשים לתרגם הכל בצורה הזו.
הבעיה היא שבתרגום אוטומטי האתר נהיה מאוד מאוד איטי... פעם שעברה שנתנו לו לתרגם תגיות זה נתקע 3 ימים והאתר לא היה זמין.
גם עכשיו האתר איטי ואני לא בטוח אם זה בגלל זמיר או סיבה אחרת...
יש לך פרטי גישה לאתר שלי לא?
יכולה להיות פגיעה משנית ולא משמעותית בביצועי האתר בזמן במתבצע תרגום אוטומטי. אבל לאחר שהוא הושלם האתר לא אמור להיות איטי.
האם התרגום האוטומטי תקוע?
אשמח לתקשר עם זמיר המפתח שלך בנושא הבעיה הזו. הצע לו בבקשה להצטרף לכרטיס הזה.
אין לי את פרטי הכניסה לאתר שלך (אנחנו לא שומרים אותם). בכל כרטיס אתה צריך לשתף אותם מחדש.
במידה ואת-ה מאשר-ת, אני רוצה לבקש ממך הרשאה לכניסה זמנית לאתר שלך על מנת שאוכל לבדוק טוב יותר את הבעיה. אני מבקש שתשתפ-י איתי את פרטי הכניסה לאדמין וגם ל FTP. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/
היי איתמר
שבוע טוב!
טוב, קיבלתי טלפון מהבחור שאני מאחסון אצלו את האתר. הוא אמר לי שהוא חושב שהוא יודע מה הבעיה ולמה האתר נתקע והיה מאוד מאוד איטי. הוא טוען שזה קשור לחומת אש שחוסמת את השרתים.
זה מה הוא ביקש ממני לכתוב לכם:
"מערכת התרגום שלכם מפעילה את ה firewall בשרת.
נא שלחו לי את ה IP שקשור לעניין ואם יש user agent מסויים או כל מידע אחר כדי שיוכלו להחריג את הפעילות הזו בשרת".
תוכלו לספק לי את הפרטים?
הבנתי ממנו שיש לו עוד לקוחות שהתלוננו על אותו הנושא.
היי איתמר
שכחתי לציין שכרגע אנחנו לא ממשיכים עם התרגום האוטומטי כי אנחנו מחכים לסידור הבעיה עם השרתים שלנו.
אודה לך על תשובתך בהקדם כדי שנוכל להעביר לתרגום אוטומטי.
תודה! 🙂
שחר