זהו פורום התמיכה הטכנית עבור WPML - התוסף הרב-לשוני של WordPress.
כל אחד יכול לקרוא, אבל רק לקוחות של WPML יכולים לכתוב כאן. הצוות של WPML עונה בפורום 6 ימים בשבוע, 22 שעות ביום.
תגיות: Compatibility
מחבר | פוסטים |
---|---|
מאי 21, 2023בְּ- 7:44 am #13683819 | |
jonatanD |
היי איתמר, איך אני מגיע לחקים הלא מתורגמים שנותרו בעמוד הזה?(תמונה 33) |
מאי 21, 2023בְּ- 9:06 am #13684011 | |
Itamar Supporter
שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית ) אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00) |
הי, המחרוזות האילו אמורות להיות כשאתה מתרגם את הטמלפלייט או בתרגום מחרוזות. אם הם גם לא בתרגום מחרוזות נסה לחפש אותם באיזור Translate texts in admin screens. תוכל לקרוא על זה כאן. אם אתה לא מוצא אותן באף אחד מהמקומות האילו תן לי בבקשה כניסה לאתר שלך ואבדוק. אני מבקש שתשתפ-י איתי את פרטי הכניסה לאדמין וגם ל FTP. תוכל-י למצוא את השדות להזנת האינפורמציה הזאת למטה מתחת לאזור התוכן. המידע שאת-ה משאיר בתגובה הפרטית הוא חסוי ורק את-ה ואני יכולים לראות אותו.********************************************חשוב מאוד!!! צור-י גיבוי מלא לאתר שלך גם של כל הקבצים וגם של הדטה בייס.******************************************** הינה קישור לעמוד באתר שלנו המסביר את כללי הפרטיות וההבטחה שלנו כשאנו נותנים תמיכה ללקוחותינו.https://wpml.org/purchase/support-policy/privacy-and-security-when-providing-debug-information-for-support/ בברכה, |
מאי 21, 2023בְּ- 11:36 am #13684459 | |
Itamar Supporter
שפות: אנגלית (English ) עברית (עברית ) אזור זמן: Asia/Jerusalem (GMT+02:00) |
הי, הצלחתי למצוא את רוב המחרוזות ב"תרגום טקסטים של מנהל המערכת" ולהעבירם לתרגום המרוזות. ראה בבקשה תצלומי מסך מצורפים. אתה יכול בבקשה לתרגם ורלאות אם זה עובד? בברכה, |