Это форум технической поддержки WPML – плагина для многоязычной WordPress.
Доступно для чтения всем, но только клиенты, купившие WPML, могут оставлять сообщения. Сотрудники WPML отвечают на сообщения форума 6 дней в неделю, 22 часов в сутки.
Помечено: Custom Work
Эта тема содержит 5 ответов, имеет 2 голоса.
Последнее обновление: Andrey 1 год, 5 месяцев назад.
При содействии: Andrey.
Автор | Записи |
---|---|
5 сентября, 2023 на 7:43 дп #14340479 | |
mykolaB-5 |
Добрый день, проблема в редактировании пользовательских атрибутов на странице товаров, строки переводятся, однако перевод не отображается на странице товара... глобальные атрибуты с переводом выводятся, а пользовательские нет |
5 сентября, 2023 на 6:40 пп #14346909 | |
Andrey Supporter Языки: Английский (English ) Русский (Русский ) Часовой пояс: Europe/Kyiv (GMT+02:00) |
Спасибо за обращение в службу поддержки WPML. Вы перевели пользовательские атрибуты в редакторе переводов WPML? Значения и сами атрибуты должны добавляться в редактора переводов при переводе самого товара. Они не могут быть редактированы, как показали на скриншоте здесь скрытая ссылка |
6 сентября, 2023 на 7:42 дп #14349045 | |
mykolaB-5 |
я уточню питання, у мене є список атрибутів на сторінці товарів, не глобальні атрибути( хоча редагування рядків товару має наступну структуру і відповідно містить переклад всіх атрибутів (їх назв та значень) |
6 сентября, 2023 на 3:03 пп #14353477 | |
Andrey Supporter Языки: Английский (English ) Русский (Русский ) Часовой пояс: Europe/Kyiv (GMT+02:00) |
Дякую за інформацію. Так, я зрозумів. Глобальні атрибути та їх значення перекладаються в розділу таксономії (WooCommerce >> WooCommerce Multilingual & Multicurrency > Attributes). Кастомні атрибути та їх значення перекладаюся безпосередньо в редакторі перекладів WPML. Так, як Ви і зробили. Я зробив декілька тестів локально на новій установці WordPress і не бачу проблему з якою Ви зіткнулись. Як Ви оновлюєте товар? Який буде результат якщо створити новий тестовий товар? Зробіть буль ласка тести без додаткових плагінів залишивши тільки WPML, WooCommerce Multilingual, WooCommerce Multilingual & Multicurrency. І з будь-якою тему по замовчуванню, наприклад Storefront. Дайте мені знати результати. |
6 сентября, 2023 на 5:25 пп #14354349 | |
mykolaB-5 |
так, справді переклад відбувається, однак він відбувається тільки у табі(woocommerce_output_product_data_tabs), все що поза табами ігнорується на скріні показано три спроби виводу атрибутів і тільки другий перекладає бо він виводиться у табі @hooked woocommerce_output_product_data_tabs можливо у вас будуть якісь думки чи поради з цього приводу? |
6 сентября, 2023 на 6:46 пп #14354901 | |
Мабуть скріни не прикріпились. На перший погляд, я не можу сказати Вам що потрібно конкретно зробити, так як не знаю Вашу кастомну тему і це потребує налагодження, що поза межами підтримки. Я так розумію, що з дефолтною темою все працює. Можливо в woocommerce_output_product_data_tabs спрацьовують відповідні хуки де WPML їх підхоплює і відображає переведену інформацію. Якщо Ви використовуєте ID товара в своєму коді де не спрацьовує, то можливо, Вам потрібно використовувати wpml_object_id фільтр, щоб підтягувати переведений товар. Також рекомендую продивитись, як це зроблено в дефолтних темах або спробувати використати і проаналізувати стандартний Woocommerce темплейт, який Ви можливо замінили в Вашій темі. |